Dodaj svoje podjetje
DIMENZIJE ELI, ELIZABETA HOMEC S.P.

DIMENZIJE ELI, ELIZABETA HOMEC S.P.


Zgornja Voličina 9, 2230 Voličina

Lifting obraza in nekirurška liposukcija Štajerska |

2020 Najnovejša različica!
Ultrazvočna liposukcija 40K kavitacijski radiofrekvenčni vakuumski bipolarni RF stroj za hujšanje, pomlajevanje in učvrstitev  kože na vseh predelih-nekirurški lifting 

Močno negativno vakumsko multipolarno telo rf

 • Multipolarna RF z rdečo fotonsko terapijo za telo
 • 40k odstranjevanje maščob z veliko silo
 • BIO rdeča fotonska terapija za obraz in okrog oči
 • Petpolna radijska frekvenca rdeča fotonska terapija  za obraz in telo
 • Diodni lipo laser

Lifting-obraza-in-nekirurska-liposukcija-stajerska_1

Lifting obraza in nekirurška liposukcija Štajerska

Funkcije:

Učvrstitev rok, nog, stegen, zadnjice, pasu, hrbtu, trebušnih mišic in preoblikovanje telesne figure .

* Izboljšajte in zdravite pomarančno lupino kot maščobna tkiva različnih resnih ravni 

* Utrditev, dvigovanje in kompaktnost kože ter oblikovanje obraza kroži in aktivira celice, pospešuje metabolizem in tako lahko pridobite 100% več kolagena in elastičnih vlaken za izboljšanje kože obraza in telesa

2. Močno negativno vakuumsko multipolarno telo rf

Integriran z najnaprednejšo RF tehnologijo in močno negativno vakuumsko tehnologijo, lahko instrument neposredno doseže globoko naravnano maščobno telo. V hitro aktivnem stanju lahko tkivo maščobnih celic ustvari toploto zaradi trenja, poveča lokalno temperaturo in odstrani odvečno maščobo in strupe iz telesa z znojnimi žlezami, enterohepatično cirkulacijo in limfo ,ter na koncu doseže učinek raztapljanja maščobe. S tehnologijo nadzorovane globine lahko vloženi diamantni delci različnih velikosti podrgnejo kožo vzdolž vzorca, prilagodijo sesalno moč s pomočjo vakuumskega vlečenja in drgnjenja z negativnim pritiskom da neposredno eksplodirajo debele maščobe. Tako so učinki zelo očitni: izboljšajo krvni obtok, pospešijo razgradnjo maščob, odvzamejo odpadke, okrepijo učinek odstranjevanja celulita, učinkovito izboljšajo stanje areolarnega tkiva oz.


3. Multipolarna RF z rdečo fotonsko terapijo za telo

Multipolarna RF tehnologija je revolucionarni sistem, ki uporablja sofisticirane algoritme za nadzorovanje dvojnega aplikatorja za zdravljenje z različnimi frekvencami in polarnostjo, da se doseže spremenljiv energijski fokus v različnih maščobnih plasteh, kar ima za posledico vidne klinične rezultate prvega zdravljenja. Multipolarna RF tehnologija usmerja radiofrekvenčno energijo na ciljno območje. Porabi veliko manj energije kot druge radiofrekvenčne tehnologije, ne da bi bolečine tretirali in se selektivno trudi v maščobnem tkivu, pri čemer se izogiba ob segrevanju drugih tkiv in dermis Multipolar RF tehnologija selektivno poveča s  temperaturo maščobnih celic, ki to počnejo hkrati v globokih in površinskih plasteh maščobe. To poveča metabolizem in sprosti tekočo maščobo iz maščobnih celic.


4. 40k Odstranjevanje maščob iz maščob z visoko silo

Močna zvočna vala s maščobne glave s skupinsko močno zvočno valovno glavo, v človeško telo odda močan zvočni val 40000 HZ, ki močno vpliva na maščobne celice in povzroči gibanje trenja med maščobnimi celicami. To lahko povzroči učinkovito porabo kalorij in vlage v maščobnih celicah in zmanjša velikost maščobnih celic. Še več, vibracije zvočnega valovanja lahko povzročijo močan vpliv maščobnih celic, da jih takoj eksplodirajo, zmanjšajo količino maščobnih celic in s tem dosežejo učinke odstranjevanja maščobe.


5. BIO  rdeča fotonska terapija za obraz in okoli oči

BIO glavna kapacitivna spojna elektroda se uporablja za oddajanje radijsko valovne energije in generiranje električnega polja za vstop v podkožje na površini kože. V visoki frekvenci 1MHz to električno polje spreminja svojo polarnost za 1M krat / sekundo. Kot odgovor na hitro spremembo elektrode se spremenijo tudi smeri električnih delcev kože. Do tega časa se naravni električni upor v podkožju giblje in ustvarja toploto. Ker se kolagen tepapilarnega dermisa lahko takoj zmanjša, ko je temperatura v območju od 60 do 70 stopinj Celzija, lahko stranka po zdravljenju gub takoj občuti učinke zategovanja kože, ko se dviguje in učvrsti. Ko se kolagen proizvaja nenehno, se lahko povečata debelina in gostota papilarnega kožnega očesa kože, da se odstranijo gube, odpravijo brazgotine, povrne elastičnost kože in sijaj ter naredi svetlo in gladko svežino.


6. Petpolna radijska frekvenca z rdečo fotonsko terapijo za obraz in telo

Petpolna radiofrekvenčna energija prodira v plasti kože, da selektivno segreva kožno tkivo in ekstracelični matriks, kamor so vgrajena kolagena vlakna. Lokalno segrevanje povzroči takojšnje krčenje kolagenskih vlaken, hkrati pa poveča presnovo fibroblastov in s tem pospeši proizvodnjo novih kolagenskih in elastinskih vlaken. Krčenje kolagenih vlaken in obnavljanje depozitov kolagena in elastina zategneta kožne plasti in tako ustvarite bolj gladko, bolj zdravo in mlajšo kožo.


7. Diodni lipo laser

Vključuje uporabo zelo občutljivega laserja za raztapljanje maščobnih oblog, ki se nahajajo v zgornjih plasteh človeške kože. Energija, ki izhaja iz laserja, razgradi maščobne celice, da nastane oljnat material. Ta snov se naravno izloči skozi normalno telesne procese ali pa jo lahko odstrani z majhnim zarezom, ki ga naredi praktični kirurg. To vodi do trajne izgube maščobe, dokler se po zdravljenju ohranja zdrava prehrana.


8. Diodni lipo laser

Prodira v površino kože in stimulira membrane maščobnih celic, spreminja njihovo prepustnost, maščobne celice zmanjšajo njihovo skupno velikost, znotrajcelična maščoba pa se sprosti, nato maščobni triglični ceridi iztekajo iz motenih celičnih membran in v intersticijski prostor, kjer postopoma prehajajo .Ta proces s pomočjo naravnih presnovnih funkcij brez škodljivih fizioloških učinkov povzroči pozitivne rezultate. 

Nego in obnovo obraza izvajamo na naslovu Zgornja Voličina 9, Volčina, in sicer po predhodnem dogovoru po telefonu ali e-mailu.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si