LES KERN D.O.O. Lesene talne letve Slovenija

Deli podjetje
LES KERN D.O.O.
0 (0 mnenj) | NAPIŠITE KOMENTAR
Pipanova cesta 47 4208, Šenčur
Trenutno odprto: /

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

O podjetju

Lesene talne letve Slovenija |

V podjetju LES KERN D.O.O. izdelujemo kvalitetne in cenovno dostopne masivne zaključne lesene talne letve iz različnih vrst lesa.


Poleg lesenih talnih letev pa poskrbimo tudi za izdelavo stopnic in polaganje parketov in vseh vrst pvc podov. 

Naše delo je kakovostno in temelji na dolgoletnih izkušnjah ter znanju. Na prvo mesto vedno postavimo vaše zadovoljstvo in vam ponudimo ugodne cene, tako da boste popolnoma zadovoljni, če boste za sodelovanje izbrali nas. 

Kontaktirajte nas in se prepričajte sami, da imamo najboljšo ponudbo, če vas zanima ponudba za lesene talne letve Slovenija. 

lesene-talne-letve-slovenija_10

Lesene talne letve Slovenija 

Že več kot 20 let smo sinonim za kakovostne lesene talne letve. Pozna jih vsa Slovenija, ker so izdelane zelo natančno, iz najboljšega lesa, dobavljive pa so hitro in po dostopni ceni. 

Danes naše lesene talne letve najdete v številnih domovih in drugih objektih po vsej Sloveniji in zagotovo bodo dodatno vrednost vnesle tudi v vaše prostore!

Kontaktirajte nas ali obiščite našo spletno stran, če vas podrobneje zanimajo storitve povezane z lesene talne letve Slovenija.

lesene-talne-letve-slovenija_8

Nekaj razlogov, zakaj se obrniti na nas, če iščete najboljše lesene talne letve v Sloveniji?

Po priporočilih mnogih zadovoljnih strank smo sinonim za dobre in ugodne lesene talne letve Slovenija. Z gotovostjo lahko torej rečemo, da pri nas za lesene talne letve dobite najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v Sloveniji. 

Naše konkurenčne prednosti so tudi naše bogate delovne izkušnje in poglobljeno znanje, ki ga stalno nadgrajujemo. Nenehno spremljamo novosti na področju parketarstva in trende, saj si želimo strankam ponuditi moderne rešitve po zadnjih standardih.

Naše lesene talne letve v Sloveniji veljajo za ene od  najboljših tudi zato, ker so narejene iz vrhunskega lesa, njihova izdelava pa je izjemno natančna in strokovna. 

Najboljša garancija za vaše zaupanje in zadovoljstvo pa so naše zadovoljne stranke. V letih delovanja nam je zaupalo ogromno kupcev, ki so iskali ponudbo za lesene talne letve Slovenija. Prepričali smo jih s svojo kakovostjo, ugodnimi cenami, kratkimi dobavnimi roki pa tudi prijaznim in prilagodljivim odnosom, saj je zadovoljstvo strank za nas na prvem mestu.

Prepričajte se sami - na vseh naših kontaktih smo vam na voljo, da vam predstavimo najboljše lesene talne letve v Sloveniji!

lesene-talne-letve-slovenija_12

V podjetju LES KERN D.O.O. pa nismo le sinonim za lesene talne letve. Slovenija nas pozna tudi po ostali ponudbi!

Lesene talne letve so le del našega bogatega programa, poskrbimo namreč tudi za vse parketarske storitve oziroma polaganje talnih oblog in izdelavo lesenih stopnic

Tako pri nas najdete različne storitve na enem mestu in pri urejanju doma ali poslovnih prostorov veliko prihranite, saj sodelujete samo z enim izvajalcem. 


Vedno smo vam na razpolago, če iščete dobre in ugodne talne lesene letve. V Sloveniji boljšega razmerja med kakovostjo in ceno za lesene talne letve zagotovo ne boste našli!

Na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo svojih strank, zato se trudimo, da talne lesene letve ponujamo po najbolj konkurenčnih cenah, hkrati pa, da kljub ugodni ceni kvaliteta nikakor ne trpi. 

Ponosni smo, da naše stranke talne lesene letve iz naše ponudbe prepoznavajo kot ene izmed najboljših v Sloveniji in veseli bomo, če se boste v to prepričali tudi sami. 

Kadar koli lahko preko e-pošte ali spletnega obrazca oz. telefona oddate povpraševanje, ki se nanaša na talne lesene letve in z veseljem vam bomo podrobneje predstavili svojo ponudbo. 

Za nadaljnje informacije, sodelovanje ali naročila, vezana na lesene talne letve Slovenija, nas kontaktirajte. 


Galerija


Izdelki in storitve


Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

zaključne letve

Pozdravljeni, zanimam se za zaključne talne letve iz lesa npr smreke. višine cca 40- 50mm v beli barvi - folirane. potrebovali bi jih cca 130m kot zaključek pri polaganju vinila. kakšna je cena teh letvic pri vas in kakšen je dobavni rok. hvala in lep pozdrav. Sandra


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete. Telefonska številka ter e naslov nista obvezen podatek. Ta podatek ne bo objavljen javno. Z oddajo povpraševanja se strinjate z pogoji poslovanja, politiko zasebnosti ter obdelavo vaših podatkov.

Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Ocenite podjetje in napišite svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:
Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Podobna podjetja

LEPOTNI LB STUDIO, LAURA BANKO S.P.

Japonska metoda vrisovanja obrvi Štajerska

Savinjska cesta 25, 3310 Žalec

PRODIGI D.O.O.

Ugodne elektroinštalacije Ljubljana

Mali Lipoglav 79, 1293 Šmarje-Sap

KOLBL PLAST d.o.o.

Ugodni plastični izdelki Prekmurje

Prežihova ulica 4, 9000 Murska Sobota

OSNOVNA ŠOLA FRANCA LEŠNIKA-VUKA SLIVNICA PRI MARIBORU

Osnovna šola Franca Lešnika Vuka Slivnica pri Mariboru

Mariborska cesta 4, 2312 Orehova vas

TOMAŽ PEROVŠEK S.P.

Izdelava pohištva po meri Ljubljana

Taborska cesta 34, 1290 Grosuplje