Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Lekarna Arnica Montana d.o.o. Lekarna Maribor

5 / 1 ocen Oceni
Če iščete dobro založeno in prijetno lekarno v Mariboru, kjer vam bo osebje z veseljem priskočilo na pomoč in vam svetovalo, izberite Lekarna Arnica Montana d.o.o. Dobro založene police, stroko...... Preberi celoten opis
  • Zdravila
  • Medicinski pripomočki
  • Lekarna
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 19:30
Torek
07:00 - 19:30
Sreda
07:00 - 19:30
Četrtek
07:00 - 19:30
Petek
07:00 - 19:30
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Knafelčeva ulica 31, 2000, Maribor Navigiraj

Ponudba in storitve

Lekarna Maribor

Če iščete dobro založeno in prijetno lekarno v Mariboru, kjer vam bo osebje z veseljem priskočilo na pomoč in vam svetovalo, izberite Lekarna Arnica Montana d.o.o.

Dobro založene police, strokovno osebje in profesionalni nasveti vas bodo prepričali, da ste na pravem mestu. Vabljeni!

Lekarna Maribor

Lekarna Maribor

Poslanstvo naše lekarne Arnica Montana je nudenje pomoči vsem našim strankam in zagotavljanje kvalitetnih in preverjenih zdravil ter drugih izdelkov za spodbujanje in izboljšanje zdravja, počutja in imunskega sistema. Smo lekarna v Mariboru, ki vam nudi zdravila na recept in brez recepta, naše osebje pa vam bo vedno pripravljeno pomagati, odgovoriti na vaša vprašanja v zvezi z našo ponudbo in zdravili ter vam svetovati glede uporabe in doziranja posameznih zdravil.

Poleg zdravil pa boste v lekarni našli tudi izdelke, kot so:

  • prehranska dopolnila,
  • vitamini in minerali,
  • dietetična hrana in izdelki,
  • medicinski pripomočki,
  • izdelke za diagnostiko, varovanje in ohranjanje zdravja.

Kot se za dobro lekarno v Mariboru spodobi, pa vam nudimo tudi številne preverjene kozmetične izdelke, za nego vašega telesa in kože (preverjene znamke Eucerin, Avene, Vichy, La Roche...).

Iščete lekarno v Mariboru? Obiščite Lekarna Arnica Montana!

Iščete lekarno v Mariboru? Obiščite Lekarna Arnica Montana!

Ker želimo zares dobro poskrbeti za naše stranke, organiziramo v naši lekarni tudi različne meritve in svetovanja, pa tudi predstavitve. Redno pripravljamo tudi akcijske ponudbe, saj prisegamo na zadovoljstvo strank in vam želimo nuditi kar največ za vaš denar. 

V naši lekarni v Mariboru na prvo mesto postavljamo dobro počutje in zdravje naših strank, zato smo vedno tu za vas, če imate kakršnekoli dvome glede zdravil, imate vprašanja ali potrebujete zgolj strokovno svetovanje in predloge glede nakupa izdelkov iz naše ponudbe.

Danes se z veseljem pohvalimo, da smo prva licencirana lekarna v severovzhodni Sloveniji, ki nudi svetovanje za prehranska dopolnila s pomočjo baze prehranskih dopolnil P3 Profesional. Več o tem in naši lekarni lahko preberete tudi na naši spletni strani: 

Vabljeni, da nas obiščete v naši lekarni v Mariboru!

Lekarna Arnica Montana

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

HG
5 / 1 ocen

Lekarna Maribor

Znali so mi svetovat glede prehranskih dopolnil in vitaminov, ki mi jih je primanjkovalo. Cene imajo tudi primerne, in zaposlena ki mi je pomagala je bila res prijazna.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje