Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Vedeževalka Ali, Žan Sorgo s.p. Kvalitetno vedeževanje v Sloveniji

5 / 1 ocen Oceni
Imate težave v romantičnem odnosu in bi želeli prejeti sporočilo iz ciganskih kart? Ste se znašli v pravnem zapletu in bi rad izvedeli, kako se bo odvilo? Iščete kvalitetno vedeževanje v Sloveni...... Preberi celoten opis
  • vedeževanje
  • vedeževalka
Zaprto
Ponedeljek
15:00 - 23:00
Torek
15:00 - 23:00
Sreda
15:00 - 23:00
Četrtek
15:00 - 23:00
Petek
15:00 - 23:00
Sobota
15:00 - 23:00
Nedelja
15:00 - 23:00
Prazniki
15:00 - 23:00
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Trubarjeva ulica 42, 6330, Piran/Pirano Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvalitetno vedeževanje v Sloveniji

Imate težave v romantičnem odnosu in bi želeli prejeti sporočilo iz ciganskih kart? Ste se znašli v pravnem zapletu in bi rad izvedeli, kako se bo odvilo? Iščete kvalitetno vedeževanje v Sloveniji?

V podjetju Vedeževalka Ali, Žan Sorgo s.p. smo strokovnjaki na področju nudenja kvalitetnega vedeževanja v Sloveniji. Nudimo vam:

  • vpogled v prihodnost in preteklost,
  • pomoč pri razrešitvi življenjskih situacij,
  • odgovor na področju ljubezni, kariere, družine, zdravja.

Kvalitetno vedeževanje se izvaja z branjem iz ciganskih kart in sicer vam omogočamo vedeževanje v živo, preko videoklica (na daljavo), telefonskega pogovora, po elektronski pošti ali vnaprej posneti odgovori. 

Za vas odgovarjamo vsak dan od 15h - 23h.

Kvalitetno vedeževanje v Sloveniji

Kvalitetno vedeževanje v Sloveniji

Branje iz ciganskih kart je starodavna tradicija, ki sega stoletja nazaj in ima svoje korenine v romski kulturi. Vedeževalka prihodnosti vam odgovori na točno določeno in specifično vprašanje, kjer pridobite nov vpogled in perspektivo na dano situacijo. 

Kvalitetno vedeževanje, ki ga nudimo v Sloveniji se izvaja z branjem iz ciganskih kart, kjer vam vedeževalka preko svoje močne intuicije omogoča vpogled v prihodnost in preteklost iz starodavnih kart. Med branjem boste prejeli večjo jasnost o različnih vidikih življenja, ki se vam odvija. 

Vedeževalka Ali oziroma vedeževalka prihodnosti ima naravni dar za intuicijo, zaradi česar se preko branja iz ciganskih kart poveže z vašo energijo in tako pridobi intuitivne vpoglede v sporočila, ki prihajajo za vas skozi karte.

vedeževanje s ciganskimi kartami

Vedeževalka prihodnosti 

Kvalitetno vedeževanje je zelo osebna in intimna izkušnja, zaradi česar vam zagotavljamo absolutno poklicno molčečnost in diskretnost. Vedeževalka prihodnosti vzpostavi podporno in zaupno okolje, kjer se počutite odprto za postavljanje osebnih vprašanj. 

Vedeževalka prihodnosti izvaja kvalitetno vedeževanje kjerkoli v Sloveniji in z njo lahko delite svoja vprašanja, misli in občutke, brez strahu pred očitki ali kritiko.

Če tudi vi iščete več informacij o vedeževalstvu ali kvalitetnem vedeževanju v Sloveniji, potem nas kontaktirajte na navedene kontaktne podatke in z veseljem se dogovorimo za branje prihodnosti iz ciganskih kart!

ciganske karte

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

ZC
5 / 1 ocen

Zelo natančno

Zelo natančno vedževanje ter cenovno dostopno, velika sposobnost

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje