Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Jelen Milan s.p. Kvalitetno rezanje in vrtanje betona Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Potrebujete odprtino za vrata ali odprtino za okno? Načrtujete prenovo strehe in potrebujete odprtino za strešno okno? Iščete zaupanja vrednega ponudnika za kvalitetno rezanje in vrtanje betona v S...... Preberi celoten opis
 • rezanje betona
 • vrtanje betona
 • cevni sistemi
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Čopova ulica 6, 1234, Mengeš Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvalitetno rezanje in vrtanje betona Slovenija

Potrebujete odprtino za vrata ali odprtino za okno? Načrtujete prenovo strehe in potrebujete odprtino za strešno okno? Iščete zaupanja vrednega ponudnika za kvalitetno rezanje in vrtanje betona v Sloveniji?

Strokovnjaki v podjetju Jelen Milan s.p. smo specializirani za izvajanje kvalitetnega rezanja in vrtanja betona v Sloveniji, kakor tudi na področju:

 • gradbeništva (nizke gradnje, strojna in zemeljska dela, rušenje objektov),
 • inštalacij (centralno ogrevanje, vodovodno inštalaterstvo itd.),
 • plinskega programa,
 • predelave gradbenega odpada,
 • hidravličnih in industrijskih cevi.

Kvalitetno rezanje in vrtanje betona Slovenija

Kvalitetno rezanje in vrtanje betona Slovenija

V našem podjetju uporabljamo sodobne naprave za rezanje in vrtanje betona v Sloveniji, kar nam omogoča, da uspemo storitve nuditi za:

 • beton,
 • armiran beton,
 • opek,
 • kamnin.

Naši strokovnjaki so pri svojem delu izjemno natančni, saj opravimo rezanje betona do milimetra natančno in s tem poskrbimo, da ni potrebno naknadno popravljanje.

Z uporabo profesionalnih naprav smo posebej pozorni, da je rezanje in vrtanje betona opravljeno brez vibracij ali nevarnosti za nastanek poškodb (pokanje konstrukcije itd.).

Rezanje betona Slovenija

Rezanje betona Slovenija

Nudimo vam celovite rešitve na področju kvalitetnega rezanja in vrtanja betona v Sloveniji, saj vam nudimo tudi iznos in odvoz gradbenega materiala.

Kadar potrebujete odprtino v betonski steni za vrata, odprtino za okna, preboj stropne ali talne plošče, luknje za klimo, centralno ogrevanje itd. vam storitev izvedemo strokovno, korektno in zanesljivo. Kvalitetno rezanje betona je naša specialiteta in prepričani smo, da boste z našo ponudbo in storitvami tudi vi izjemno zadovoljni!

kvalitetno rezanje betona slovenija

Kvalitetno rezanje betona opravimo z diamantnimi rezalnimi stroji, zaradi katerih je postopek skoraj povsem brez hrupa in brez tresljajev. Z našim postopkom smo kos tudi najtršemu armiranemu betonu in kamninam.

Če tudi vi iščete ponudnika za kvalitetno rezanje in vrtanje betona v Sloveniji, potem za več informacij obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte na navedene podatke!

kvalitetno rezanje betona Slovenija

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje