Dodaj svoje podjetje
NO.GI.CA, refleksoterapija, Dagmar Podgornik s.p.

NO.GI.CA, refleksoterapija, Dagmar Podgornik s.p.


Ulica Dolomitskega odreda 21, 6230 Postojna
Kvalitetna refleksoterapija |

V salonu NO.GI.CA, Dagmar Podgornik s.p. lahko pričakujete prijeten ambient ter strokovno usposobljen in prijazen team. Mag. Dagmar Podgornik je certificirana refleksoterapevtka z opravljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) refleksoterapevt.

Specializirani smo za refleksno masažo stopal, ki vas razbremeni nakopičenega stresa in napolni z energijo. Že stari Kitajci so verjeli, da je vsak del telesa povezan s točkami na stopalu in z masiranjem le-teh lahko odpravimo težave in blažimo simptome.

Privoščite svojim stopalom pozornost, ki si jo zaslužijo.

Kvalitetna refleksoterapija

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA SORENSENSISTEMTM: je sproščujoča, prijetna in neboleča refleksoterapija obraza. Z delovanjem na refleksne cone na obrazu delujemo na krvožilni, živčni in hormonalni sistem ter s tem izboljšamo počutje in zmanjšamo posledice vsakodnevnega stresa. Deluje tudi kot naravni lifting; linije obraza se zmehčajo, ten se izboljša. Obrazna refleksoterapija je primerna za odrasle in otroke. Pri otrocih z učnimi in vedenjskimi težavami daje spodbudne rezultate (Pilotni projekt na OŠ Poljane, Ljubljana).

TIBETANSKA NEVROLOŠKA REFLEKSOTERAPIJA (Praxis Vertebralis): je lahko samostojna tehnika ali  jo kombiniramo s klasično refleksno masažo stopal. Delamo izključno na liniji hrbtenice stopal in s tem sproščamo vkleščene hrbtenične živce. S tem izboljšamo držo telesa in sprostimo mišice ob hrbtenici, ki so zaradi vsakodnevnih stresnih situacij zakrčene.  

ROČNA LIMFNA DRENAŽA: je nežna, blaga sproščujoča tehnika, ki ima veliko kozmetičnih kot tudi medicinskih indikacij. Z ročno limfno drenažo spodbujamo delovanje limfnega sistema s tem pa iz organizma odplavljamo zaostale tekočine in odpadne snovi. Zato ima ročna limfna drenaža učinek sproščanja, regeneracije in razstrupljanja telesa. Z ročno limfno drenažo poskrbimo za dobro cirkulacijo limfe in mobilnost imunskih celic. 

Za vse dodatne informacije vezane na kvalitetna refleksoterapija, nas prosimo kontaktirajte.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si