Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Maša Milićević Kvalitetna psihoterapija za odrasle Ljubljana

5 / 1 ocen Oceni
Ste se znašli v duševni stiski in ne vidite izhoda? Imate težave z depresijo, tesnobo ali stresom in potrebujete pomoč pri obvladovanju težav? Iščete kvalitetno psihoterapijo za odrasle v Ljublj...... Preberi celoten opis
  • psihoterapija
  • psihoterapevtsko svetovanje
  • posvet s psihoterapevtom
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Tesarska ulica 9, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvalitetna psihoterapija za odrasle Ljubljana

Ste se znašli v duševni stiski in ne vidite izhoda? Imate težave z depresijo, tesnobo ali stresom in potrebujete pomoč pri obvladovanju težav? Iščete kvalitetno psihoterapijo za odrasle v Ljubljani?

O meni:

Sem mag. klinične psihologije, specializantka integrativne, telesne psihoterapije in pa transakcijske analize ter trener asertivne komunikacije. S ponujanjem psihoterapije za odrasle se ukvarjam od leta 2013. V tem času sem se srečala z različnimi temami, kot so anksioznost, depresija, partnerski odnosi, težave v delovnem okolju, odnosi z otroki, vprašanja spolne usmerjenosti itn.

Kvalitetna psihoterapija za odrasle Ljubljana

Kvalitetna psihoterapija za odrasle Ljubljana

V psihoterapiji svojo nalogo kot terapevtka vidim v tem, da skozi sočutno poslušanje, podporo, s pomočjo vprašanj, delom na virih, povečevanjem lastnih kapacitet in z drugimi psihoterapevtskimi orodji, na uglašen način pomagam klientom do rešitve, ki ustreza njihovi edinstveni izkušnji.

Kdaj je čas, da pridem na psihoterapijo za odrasle in kakšen učinek bo imela name?

Psihoterapevtsko svetovanje omogočam klientom poglobljeno raziskovanje, razumevanje in ozaveščanje lastnih čustev, misli in vedenjskih vzorcev, ki prevladujejo v njegovem življenju. Priporočam obisk psihoterapevta, kadar se znajdete v čustveni stiski, stresu, konfliktih ali kadar želite napredovati v svojem življenju. Večina klientov poroča o obvladovanju svojih vzorcev, graditvi boljših odnosov in izboljšanem občutku o obvladovanju življenja. 

Zakaj je psihoterapija za odrasle toliko bolj kvalitetna ob izvedbi transakcijske analize?

Transakcijska analiza je metoda, ki se uporablja za analizo in spreminjanje vzorcev posameznika. Psihoterapevt spodbuja klientove lastne sposobnosti za samorefleksijo in samoaktualizacijo, kjer čez čas prične sam prepoznavati in spreminjati svoje stare in samo-omejujoče vzorce. 

Kakšen je vpliv integrativne psihoterapije na posameznika?

Integrativna psihoterapija temelji na integraciji posameznikova doživljanja življenja in njegove osebnosti. Gre za celovit pristop, kjer so v ospredju odnosi, empatija in sočutje. Skozi integrativno psihoterapijo spodbujamo rast in učenje posameznika. 

Na kakšen način lahko telesna psihoterapija pristopa k zdravljenju psiholoških težav?

Telesna terapija je holistični pristop k zdravljenju, ki upošteva dejstvo, da sta um in telo tesno povezana in da prav za prav emocionalna in telesna reakcija vedno gresta v paru.  Telesna terapija zajema vrsto tehnik in praks, ki se osredotočajo na telesne občutke, gibe in izraze za spodbujanje zdravljenja in je odlicna dopolnitev kognitivni terapiji.

Psihoterapevtsko svetovanje Ljubljana

Psihoterapevtsko svetovanje Ljubljana

Potek kvalitetne psihoterapije za odrasle se prične s prvim stikom psihoterapevta in klienta (preko telefona ali elektronske pošte), kjer se dogovorimo za osebno psihoterapijo ali psihoterapijo preko spleta.

V našem podjetju vam ob psihoterapevtskem svetovanju zagotavljam popolno poklicno molčečnost in vzpostavljam sprejemajoče in odprto okolje, kjer se počutite varno. 

Če tudi vi iščete več informacij o svetovanju ali kvalitetni psihoterapiji za odrasle v Ljubljani, potem vas spodbujam, da me kontaktirate na navedene kontaktne podatke in z veseljem bom odgovorila na vsa vaša vprašanja. 

Kvalitetna psihoterapija za odrasle Ljubljana

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AK
5 / 1 ocen

Resnično toplo priporočam

Psihoterapija Zate lahko samo res toplo priporočim. Sem kakšna dva meseca pri psihoterapevtki Maši, pri kateri se resnično čutim videna, razumljena in slišana. S svojo izjemno empatijo me zna voditi na vsa tista mesta v meni (žalosti, tesnobnih občutkov, notranje praznine ...), kamor si sama ne bi upala, saj se ob njej počutim zelo varno. Pred mano je sicer še lep kos poti, da vse to predelam, a sem zares hvaležna, da sem našla Mašo in se najinega nadaljnjega skupnega raziskovanja tudi veselim.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje