Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Čistilni servis Blic, Amir Silahić s.p. Kvaliteten čistilni servis Ljubljana in okolica

0 / 0 ocen Oceni

  • Kvaliteten čistilni servis Ljubljana in okolica
  • Kvalitetno tlakovanje dvorišč Ljubljana in okolica
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Litijska cesta 26, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvaliteten čistilni servis Ljubljana in okolica

Potrebujete kvaliteten čistilni servis v Ljubljani z okolico? Želite čiščenje stanovanja ali poslovnega prostora prepustiti izkušenemu in ugodnemu izvajalcu?

Želite za kvaliteten čistilni servis v Ljubljani z okolico najti najboljše razmerje med kakovostjo in ceno? Potem boste povsem zadovoljni z izbiro našega podjetja Čistilni servis Blic, čiščenje objektov in urejanje okolice, Amir Silahić s.p.
Kvaliteten čistilni servis Ljubljana in okolica

Ste vedeli, da je bivanje v čistih prostorih zelo pomembno za vaše zdravje? Prav tako je produktivnost na delovnem mestu veliko višja, kadar se vzdržuje ustrezen nivo čistoče.

Ker je čiščenje lahko zelo zamudno, kvalitetni čistilni pripomočki pa dragi, se raje obrnite na kvaliteten čistilni servis, ki vam lahko ponudi ugodno čiščenje doma ali poslovnih prostorov.

V Ljubljani in okolici lahko najdete veliko ponudnikov, a noben za vas ne bo imel tako ugodne ponudbe za tako kvalitetno opravljeno delo, kot jo boste dobili pri nas!

V podjetju Čistilni servis Blic, čiščenje objektov in urejanje okolice, Amir Silahić s.p. ponujamo čiščenje stanovanj oziroma hiš ter pisarn in ostalih poslovnih prostorov, poleg tega pa smo vam na voljo tudi za urejanje oziroma tlakovanje dvorišč.
Iščete kvaliteten čistilni servis v Ljubljani in okolici?

Našli ste nas! Kot kvaliteten čistilni servis smo v Ljubljani in okolici prepoznavni, ker smo:

  • hitro odzivni,
  • zanesljivi,
  • prilagodljivi glede terminov in lokacij čiščenja.

Poleg tega imamo ugodne cene, delamo z najboljšimi čistilnimi sredstvi, ki ne poškodujejo vaših površin in so prijazni do okolja, hkrati pa se vedno držimo vseh dogovorov s strankami, ki nas zato tudi rade priporočajo vsem, ki iščejo kvaliteten čistilni servis v Ljubljani in okolici.

Če ste med njimi tudi vi, ne odlašajte s klicem. Dovolite, da vas razbremenimo opravil čiščenja in skrbimo za brezhibno čistočo vaših prostorov dnevno, tedensko, ali mesečno

Za več informacij, ki se nanašajo na naš kvaliteten čistilni servis v Ljubljani in okolici, nas pokličite ali nam pišite in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ter se dogovorili za sodelovanje. Povpraševanje nam lahko pustite tudi preko spletnega obrazca spodaj.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje