Dodaj svoje podjetje
SPLOŠNO KLEPARSTVO IN KROVSTVO UROŠ KRK S.P.

SPLOŠNO KLEPARSTVO IN KROVSTVO UROŠ KRK S.P.


Zabukovica 162, 3302 Griže
Krovstvo kleparstvo Celje |

Iščete zanesljivo, ugodno in kvalitetno krovstvo kleparstvo, Celje pa je območje, kjer mojstra za izdelavo ostrešja in izvedbo strešne kritine potrebujete? Obrnite se na nas!

V podjetju SPLOŠNO KLEPARSTVO IN KROVSTVO UROŠ KRK S.P. se ukvarjamo s kleparstvom, krovstvom in tesarstvom, poleg tega pa montiramo tudi strelovode in omogočamo najem dvižnih košar. 
krovstvo-kleparstvo-celje_1

Krovstvo kleparstvo Celje

Postali smo sinonim za krovstvo kleparstvo Celje, ker smo v dolgih letih delovanja največ projektov opravili prav na Savinjskem, a dosegljivi smo tudi za stranke od drugod, ki iščejo odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter krovca, ki dela opravi v roku in v skladu z dogovori. 

Kot krovstvo kleparstvo Celje smo postali tudi pooblaščeni izvajalec 
kakovostne kritine Gerard. 

Med strankami smo poznani kot ugoden, profesionalen, hiter in ugoden izvajalec različnih del. Poleg strešne kritine Gerard izvajamo tudi strehe drugih proizvajalcev, kot je na primer Metrobond, Trimo in podobno. Dejavnost opravljamo v kraju Griže in njegovi okolici , po dogovoru seveda tudi širše. 

Če potrebujete dodatne informacije glede naše storitve krovstvo kleparstvo Celje nas kontaktirajte in z veseljem bomo rešili vse nejasnosti ter vam predlagali najboljše rešitve za varno in udobno bivanje pod novo streho. Veselimo se sodelovanja z vami!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

krovsko kleparska dela

Pozdrav; V bližnji prihodnosti(najverjetnje v letu 2020), se pripravljamo na prekrivanje strehe doma. Streha je v velikosti 200m/2. Želim pisno ponudbo z končnimi cenami in z delom, ter z materialom skupaj. Želimo opečno strešno kritino klasik barve. Menjava žlebov, odtočnih cevi, kovinske obrobe, snegobrani, parapropustna folija,… Od lesa; Deske, remli, distančniki(za zračni most),…. Delo,… Streha je višine na eni strani cca 15m, na drugi strani je delavnica in se lahko gor hodi(je betonska plošča), višina je pa cca 5-6m. Prosim za info o cenah in pa seveda pisno ponudbo, da kasneje ne bo kakšnih nesporazumov. Hvala in lp Dejan


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si