Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Knjižnica Sevnica Knjižnica Posavje

0 / 0 ocen Oceni
Knjižnice so zakladnice znanja, kulture in prostor, kjer lahko prav vsakdo najde čtivo in dogodke po svojih željah. Knjižnica v Posavju se ponaša s sodobnimi prostori, založenostjo in dosto...... Preberi celoten opis
  • knjižnica sevnica
  • knjižnica
  • knjižnica posavje
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 18:00
Torek
07:00 - 16:00
Sreda
10:00 - 18:00
Četrtek
07:00 - 16:00
Petek
07:00 - 18:00
Sobota
07:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Prešernova ulica 1, 8290, Sevnica Navigiraj

Ponudba in storitve

Kategorije ponudnika

Knjižnica Posavje

Knjižnice so zakladnice znanja, kulture in prostor, kjer lahko prav vsakdo najde čtivo in dogodke po svojih željah. Knjižnica v Posavju se ponaša s sodobnimi prostori, založenostjo in dostopnostjo. 

Knjižnica Posavje

Knjižnica Posavje

V Sloveniji ni veliko manjših krajev, ki se lahko pohvalijo s knjižnico, kot je v Sevnici v Posavju. Knjižnica je namreč zatočišče mnogih knjig in knjigoljubcev tamkajšnjega širšega okoliša. V njenih prostorih pa deluje tudi inovativna Knjižnica semen.

Številne aktivnosti tako za najmlajše kot najstarejše spodbujajo k aktivnemu preživljanju časa in učenju. Otroci se bodo razveselili pravljičnih ur, razstav in barvitega bralnega kotička v oddelku za cicibane, ki v sevniški knjižnici v Posavju gosti otroke že več kot 15 let.

Odrasli lahko svojo radovednost potešijo na strokovnih in potopisnih predavanjih in številnih umetniških razstavah. Posavska knjižnica v Sevnici prireja literarne večere, kjer se skupaj poglabljamo v skrite pomene vrstic in živimo skupaj z zgodbami.

Knjižnica v Posavju

Knjižnice v Posavju se ponašajo z aktivnim delovanjem bralnih klubov. V Sevnici deluje bralni klub Bukvice, knjižnica pa je del projekta Posavci beremo skupaj.

Še posebej ponosni smo na delovanje Bibliobusa oziroma Potujoče posavske knjižnice, ki deluje od oktobra 2020 in pokriva območje 5 občin. V prostorih knjižnice v Posavju deluje tudi inovativna Knjižnica semen, kjer si lahko namesto knjig izposodite domača semena, iz katerih vzgojite rastline, del novih semen pa nato vrnete v knjižnico. 

Za člane pa so na voljo tudi številni elektronski viri, saj si lahko brezplačno sposojate zvočne knjige, si ogledate tako slovenske kot mednarodne filme in tudi berete digitalno.

Posavska knjižnica Sevnica

Knjižnica Sevnica v Posavju

Knjižnica Sevnica ima svojo enoto tudi v Loki pri Zidanem Mostu. Obenem se redno prilagajamo svojim članom in smo s tem namenom ustanovili tudi Paketnik, ki omogoča prevzem naročenega knjižničnega gradiva tudi izven delovnega časa knjižnice.

Omogočamo tudi medknjižnično izposojo, zato se našim članom ne more zgoditi, da bi ostali brez želenega gradiva. 

Prvi vpis v Knjižnico Sevnica je brezplačen. Vabljeni k vpisu v knjižnico v Posavju in zagotovite si vse atraktivne, poučne in znanstvene vsebine še danes.

Posavje knjižnica

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje