Dodaj svoje podjetje
LMT GROSIST, trgovina in storitve d.o.o.

LMT GROSIST, trgovina in storitve d.o.o.


5 (1)
Otemna 14B, 3201 Šmartno v Rožni dolini

Klimatske naprave Mitsubishi Slovenija |

V podjetju LMT GROSIST D.O.O. so na voljo vrhunske, učinkovite in cenovno dostopne toplotne črpalke in klimatske naprave priznanih blagovnih znamk. 

Med zadovoljnimi strankami smo postali sinonim za klimatske naprave Mitsubishi Slovenija in prepričani smo, da s celovito ponudbo na enem mestu ter ugodnimi in kvalitetnimi rešitvami tudi vas ne bomo razočarali. 

klimatske-naprave-mitsubishi-slovenija_18

Klimatske naprave Mitsubishi Slovenija

Največ poudarka dajemo razvoju tehnologije, ki danes zagotavlja odlične energetske prihranke, tiho delovanje, enostavno uporabo in minimalen vpliv na okolje.

Pri nas so na voljo klimatske naprave Mitsubishi, Slovenija pa nam zaupa tudi pri izbiri drugih blagovnih znamk klima naprav. 

Klimatske naprave Mitsubishi Electric, Fujitsu, Toshiba in Gree so optimalna rešitev za vsako stanovanje ali zgradbo, saj izpolnjujejo vse zahteve za udobno, varčno ter okolju prijazno klimatizacijo objektov, ne glede na namembnost. 

Pomagamo vam izbrati klimatske naprave Mitsubishi Slovenija za stanovanjske, trgovsko-poslovne in industrijske objekte. Seveda zagotovimo tudi profesionalno montažo in redno vzdrževanje oz. servis. 

Če iščete zanesljivega, ugodnega ponudnika z najboljšo ponudbo za klimatske naprave Mitsubishi Slovenija, nas pokličite. 

klimatske-naprave-mitsubishi-slovenija_8

Zakaj se pri nas odločiti za klimatske naprave Mitsubishi Slovenija? 

 1. Zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
 2. Imamo več let delovnih izkušenj, naše delo pa temelji na poglobljenem poznavanju dobrih praks s področja klimatizacije. 
 3. Upoštevamo vaše potrebe in želje vezane na klimatske naprave Mitsubishi Slovenija in v okviru vaših finančnih zmožnosti ter posameznih zahtev svetujemo najboljše rešitve.
 4. Imamo odlične reference in mnoge zadovoljni stranke, ki uporabljajo klimatske naprave Mitsubishi Slovenija. 
 5. S poudarjeno skrbjo za kakovost, strokovnost, hitro odzivnost, prilagodljivost in cenovno dostopnost se zmoremo prilagoditi tudi najzahtevnejšim uporabnikom. 

klimatske-naprave-mitsubishi-slovenija_3

Najboljša ponudba za klimatske naprave Mitsubishi Slovenija vas čaka v LMT GROSIST D.O.O.

Klimatske naprave Mitsubishi Slovenija, kot tudi naprave drugih proizvajalcev, ki jih najdete v ponudbi, odlikuje moderna inverter tehnologija, visoka stopnja uspešnosti pri hlajenju in gretju ter eleganten dizajn. 

Vse te kvalitete lahko vedno pričakujete, če se odločite za klimatske naprave Mitsubishi Slovenija. So idealna rešitev za vse prostore, 

Funkcionalne, udobne, ugodne. To so Klimatske naprave Mitsubishi Slovenija.

Predani smo iskanju najboljših rešitev za vas. Zato smo se odločili za prodajo in vgradnjo izključno najkvalitetnejših in energetsko učinkovitih naprav svetovno znanih proizvajalcev.

Klimatske naprave Mitsubishi Slovenija se praktično ne kvarijo, so enostavne za montažo, vzdrževanje in uporabo.

Če potrebujete še dodatne razloge, zakaj izbiro klimatske naprave Mitsubishi zaupati nam, nas kontaktirajte. Z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja in sodelujemo z vami. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Klimatske naprave Mitsubishi

Podjetje LMT GROSIST D.O.O. z veseljem priporočam vsem, ki v Sloveniji iščejo ponudbo za klimatske naprave Mitsubishi. Bili so prijazni, strokovni in hitri. Z izbiro nove klimatske naprave Mitsubishi smo doma maksimalno zadovoljni.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si