Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Penzion kamp Klin d.o.o. Kamp Lepena, Soča

0 / 0 ocen Oceni

Zaprto
Ponedeljek
Zaprto
Torek
Zaprto
Sreda
Zaprto
Četrtek
Zaprto
Petek
Zaprto
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kamp Lepena, Soča

V objemu sproščujoče narave se napolnite z energijo in uživajte v lepotah, ki vam obkrožajo.  Obiščite PENZION KAMP KLIN, v Lepeni. 

PENZION KAMP KLIN d.o.o. se nahaja na lepi lokaciji, ob sotočju potoka Lepenca in Soče, v kraju Soča, ki je od Bovca oddaljena 10 km proti Trenti. 



Kamp Lepena, Soča  

Potok in reka nudita gostom kampa Lepena možnost ribolova in poletne osvežitve. Polovica parcel v kampu leži tik ob sotočju, tako da boste lahko noge namakali kar v hladni reki, druga polovica parcel pa je urejenih na drugi strani ceste. Vse parcele se nahajajo na travnati površini.
 
Kamp Lepena, Soča ima sanitarni blok z wc-ji, tuši in prostori za pranje posode. Sanitarije so odlično urejene in jih je zadostno število glede na število obiskovalcev v kampu. 
 
V kampu je še manjše otroško igrišče, na recepciji pa je tudi urejen dostop do interneta.
 
Kot gost kampa Lepena boste navdušeni nad naravo, mirom in dobro hrano, ki jo pripravljamo v naši restavraciji. Nudimo tudi zajtrke in večerje. 
 
Kamp je odlično izhodišče za ribolov (prodajamo tudi dovolilnice), kajakaštvo, planinarjenje in sprehode v naravo.
 
Če niste ljubitelji spanja v šotoru, v sklopu kampa deluje tudi penzion, kjer lahko prespite v dvo ali tri posteljnih sobah.


Tudi pozimi se odločite za prenočišča in kamp Lepena, Soča 

Dolina Soče vam tudi v zimskem času ponuja veliko možnosti za aktivnosti v naravi. Od sprehodov, teka na smučeh, sankanja na naravnih progah pa do krpljanja in seveda smučanja v katerem od bližnjih smučarskih centrov.

Dolina čudovite reke Soča ponuja nešteto možnosti za vse tiste, ki uživate v naravi in ki radi svoje počitnice preživite aktivno. Verjemite, narava vas bo očarala in še se boste vrnili v naša prenočišča in kamp Lepena, Soča, kjer vas gostoljubno pričakujemo!
 
Za več informacij in rezervacije prenočišč in kampiranja nas kontaktirajte preko telefona ali preko elektronske pošte. Veselimo se vašega obiska!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Povezani nasveti

Mi poiščemo ponudbe za vas

Vi določite povpraševanje, mi poskrbimo, da ga prejmejo preverjeni izvajalci.

Ustvari povpraševanje

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje