Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gradbena dela, Robert Golob, s.p. Izvedba vseh nizkih gradenj Dolenjska, Posavje

0 / 0 ocen Oceni

 • Izvedba nizkih gradenj
 • asfaltiranje dvorišč
 • tlakovanje dvorišč
 • urejanje okolice
 • Notranje adaptacije stanovanj
 • Storitve z gradbeno mehanizacijo
Odprto
Ponedeljek
07:00 - 17:00
Torek
07:00 - 17:00
Sreda
07:00 - 17:00
Četrtek
07:00 - 17:00
Petek
07:00 - 17:00
Sobota
07:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Izvedba vseh nizkih gradenj Dolenjska, Posavje

Poskrbeli bomo za dobro izvedbo vseh nizkih gradenj. Na Dolenjskem in v Posavju smo prava izbira, če potrebujete izvajalca, ki svoje delo opravlja vestno in z veseljem.

gradbeno podjetje

Izvedba vseh nizkih gradenj Dolenjska, Posavje

Vsa gradbena dela vedno zaključimo v dogovorjenem času in po dogovorjeni ceni. Zanašamo se na svoje znanje in sposobnosti, ki jih nenehno izboljšujemo in nadgrajujemo, da vam lahko nudimo najboljše gradbene storitve.

Prepričajte se, zakaj za izvedbo vseh nizkih gradenj na Dolenjskem in v Posavju lahko zaupate nam. Veselimo se skupnega sodelovanja!

Že več let veljamo za zanesljivega izvajalca gradbenih del. S kakovostno gradbeno mehanizacijo, mini bagrom, in drugimi sodobnimi orodji in gradbenimi pripomočki poskrbimo za izvedbo vseh nizkih gradenj kot je:

 • asfaltiranje dovoza,
 • asfaltiranje dvorišča,
 • tlakovanje dvorišča,
 • ureditve okolice,
 • druga zemeljska dela po dogovoru.

Na voljo smo vam tudi za manjše izkope na vaši parceli ali pa čiščenje težko dostopnih terenov.

nizke gradnje

Izvajamo vse nizke gradnje na Dolenjskem in v Posavju

Nizke gradnje običajno zajemajo različna zemeljska dela, izdelavo cest, tlakovanje površin, izdelavo škarp, cementiranje, in druga dela do 1m višine, za natančen opis naše ponudbe pa nas lahko kontaktirate.

Ker želimo nuditi res kvalitetno izvedbo vseh nizkih gradenj vsej Dolenjski in Posavju, prisegamo na dobro komunikacijo s strankami - tako pred, kot med izvedbo del. Redno vas obveščamo o napredku, spremembah in procesu.

Okolici vašega objekta bomo zagotovili želen videz in funkcionalnost, nudili vam bomo dobre nasvete in pomoč in prisluhnili vašim željam, katerim se bomo primerno prilagodili, da boste z opravljenim delom nedvomno zadovoljni.

gradnja cest

Za izvedbo vseh nizkih gradenj na Dolenjskem in v Posavju poskrbi Robert Golob s.p.

Poleg izvedbe nizkih gradenj smo vam na Dolenjskem in v Posavju na voljo tudi za druga manjša gradbena in rušitvena dela ter po dogovoru odvoz in ločevanje odpadnega materiala, ki nastane pri rušenju ali urejanju in drugih gradbenih delih.

Veselimo se sodelovanja z vami, zato vas vabimo, da nas pokličete preko navedene telefonske številke ali pa nam pošljete e-poštno sporočilo.

Brez težav in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam nudili dodatne informacije, ali pa vam sestavili okvirno ponudbo za izvedbo vseh nizkih gradenj na Dolenjskem ali v Posavju, ki vas bo prepričala s kakovostjo in dostopno ceno.

izvedba nizkih gradenj

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje