Poudarite svoje podjetje!


Izpostavite svoje podjetje
Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.


Visoko, višje in najvišje s pomočjo Moja-dejavnost
Moja dejavnost je poseben paket 3 v 1, ki vam bo pomagal na vaši poslovni poti in pri pridobivanju novih strank.
Vaše podjetje bo dobilo mesto v tiskanem poslovnem imeniku Moja dejavnost, ki ga enkrat letno tiskamo v nakladi več tisoč izvodov in brezplačno distribuiramo na različna mesta po Sloveniji, kot so različna društva, infotočke, in ostala mesta, kjer si ljudje, lahko preberejo o vaši dejavnosti. Predstavljajte si, da ima imenik podoben učinek kot, če bi na več tisoč naslovov poslali svojo vizitko. Poleg tega pa tiskan medij omogoča podjetju / poslovnemu subjektu, da se v njem individualno predstavi v kategoriji dejavnosti, ki jo opravlja.


Zavedamo pa se, da je potrebno stopiti v korak s časom in vemo, da je najboljši način oglaševanja kombinacija tiska in spleta. Zato vam bomo uredili tudi objavo na portalu moja-dejavnost in vam zagotovili, da vas bodo nove stranke hitro našle tudi preko brskalnikov Google, Bing, Yahoo in ostalih. Z objavo vam bomo zagotovili, da bo vaša ponudba izstopala iz morja konkurence. 
Poleg tega pa bomo lokacijo vašega podjetja vpisali na Googlov zemljevid sveta, ki bo vašim strankam zagotovil, da vas lažje najdejo.
Moje dejavnosti prinaša pomembno investicijo v uspeh vašega podjetja. 


Kaj bo vidno na spletnem portalu moja-dejavnost?
Če imate manjše podjetje in nimate spletne strani, lahko objava na portalu moja-dejavnost deluje kot vaša mini spletna stran, kjer so objavljeni vaši kontaktni podatki, poleg tega pa bo objavljen tudi podroben opis vaših dejavnosti, fotografije in ostale pomembne informacije.  


Tako vas lahko stranke, kljub temu da nimate spletne strani, v množici ponudbe na spletu preprosto in hitro najdejo med zadetki v brskalnikih Google, Bing, Yahoo in ostalih. 


Poleg vaših kontaktnih podatkov, kot so telefonske številke, elektronski naslov ali faks, bo na portalu viden tudi opis podjetja in fotografije, ki bo potencialnim strankam predstavil vašo dejavnost in izdelke. V primeru, da imate spletno stran ali ste prisotni na katerem od socialnih omrežij, bomo v vaši objavi na spletu dodali še povezave nanje. 


Pomembna prednost portala pa je ta, da lahko vnose na spletni strani spreminjate tudi sami, in sicer lahko dodajate nove fotografije vaše dejavnosti, spreminjate kontaktne podatke in urejate opise.
Naj se vaše trdo delo in kakovostna ponudba ne izgubi v množici, dovolite, da vas vpišemo na poslovni zemljevid.
 


Dodaj svoje podjetje

O nas
Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje