Dodaj svoje podjetje
Šola vožnje Cvetka, Cvetka Feldin Žula s.p. je avtošola, ki vam nudi ugodne in kvalitetne učne ure vožnje za voznike začetnike, povratnike in za spremljevalce za osebno vozilo oz. B kategorijo. So pravi naslov za vas, ko pomislite na izpit za avto Ptuj.

Izpit za avto danes potrebuje skoraj vsak človek, a le redko katera avtošola na Podravskem nudi kvalitetne storitve na tem področju. Šola vožnje Cvetka so vodilni v svoji dejavnosti, delujejo pa na področju Ptuja, Ormoža in širše okolice. Čeprav so sinonim za izpit za avto Ptuj, spadajo pod izpitni center Maribor in skupaj s cpp testi poskrbijo za vaš vozniški izpit. Vozniški izpit je stvar, ki si jo vsak polnoletnik želi takoj ob svojem osemnajstem rojstnem dnevu. Ni ga lepšega darila, kot sesti v svoj jekleni konjiček in se zapeljati dogodivščinam naproti. V šoli vožnje Cvetka bodo poskrbeli, da bo mladina imela dosti znanja o prometnih predpisih in da boste lahko brez skrbi, ko bo vaš otrok sedel za volan. 

Za voznike povratnike je tudi poskrbljeno z dodatnimi tečaji prilagojenimi prav za njih. Ne boste potrebovali veliko ur in zapravljali denarja po nepotrebnem. Število obveznih ur je določeno po zakonu, šola vožnje Cvetka pa zagotavlja, da boste lahko zopet imeli vozniški izpit v najkrajšem možnem času. Ker dajo največji povdarek na varnost v prometu, si močno prizadevajo za izboljšanje stanja na cestah ter da bodo njihovi bodoči vozniki do potankosti poznali vsa pravila ter jih tudi dosledno upoštevali. Šola vožnje Cvetka je avtošola, ki svoje storitve opravlja profesionalno, z organiziranim cpp testi pa vam ne bo potrebno skrbeti glede učenja le teh.

Za več informacij, ki se nanašajo na avtošola, cpp testi ali vozniški izpit, jih le hitro kontaktirajte. So kvalitetni in ažurni v svoji dejavnosti in z razlogom nosijo renome kot izpit za avto Ptuj.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Šola vožnje

Pozdravljeni Sem voznik povratnik in me zanima ali lahko opravljam vozniški izpit B kategorije pri vas? Lp Alen


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si