Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Kleparstvo in druga gradbena dela, Maks Kaučič s.p. Izdelava strehe Pomurje

0 / 0 ocen Oceni
Izdelava strehe Pomurje | Za varno in brezskrbno bivanje vam zagotavljamo ponudbo po odličnih pogojih sodelovanja. Pohitite s povpraševanjem!  V podjetju KLEPARSTVO IN DRUGA... Preberi celoten opis
  • strehe
  • izdelava
  • popravilo
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Lokavci 9A, 9245, Spodnji Ivanjci Navigiraj

Ponudba in storitve

Izdelava strehe Pomurje

Izdelava strehe Pomurje |

Za varno in brezskrbno bivanje vam zagotavljamo ponudbo po odličnih pogojih sodelovanja. Pohitite s povpraševanjem! 


V podjetju KLEPARSTVO IN DRUGA GRADBENA DELA, MAKS KAUČIČ S.P. se ukvarjamo predvsem z izdelavo streh pri novogradnjah, strankam pa smo na voljo tudi za popravila oziroma menjavo. 

Vsa strešna dela opravimo v rokih, po ugodni ceni in zelo kakovostno, tako da imamo veliko zadovoljnih strank in upamo, da boste med njimi tudi vi.

Ko je na vašem objektu potrebna izdelava strehe, Pomurje pa je regija, kjer iščete podjetje z najboljšo ponudbo, se obrnite na nas. 

Izdelava strehe Pomurje

Izdelavo strehe po Pomurju ali drugje v Sloveniji vam zagotovimo zelo ugodno. Poleg tega smo prilagodljivi glede lokacije in terminov, prav tak pa imamo dolgoletne izkušnje in znanje. 

Poglobljeno poznamo vse najnovejše trende, materiale, predpise in dobre prakse, da vam lahko svetujemo ekonomične in privlačne rešitve na vašem objektu. Te seveda realiziramo v roku in tako, da se v največji možni meri približamo vašim željam.

Ne odlašajte s kontaktom, če je ugodna izdelava strehe Pomurje storitev, ki jo iščete

Na voljo smo vam, ko je ugodna izdelava streh potrebna na javnih ali zasebnih objektih. Za vas smo dosegljivi v Pomurju, Sloveniji in tudi v tujini, tako da ne odlašajte s povpraševanjem in pridobite najboljšo ponudbo za izdelavo streh. 

Če si želite preverite naše reference ali imate kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na izdelava strehe Pomurje, smo vam na voljo. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje