Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Avtomobilček Guri, Klemen Gorišek s.p. Izdelava kovinskih nadstreškov Laško, Savinjska

5 / 1 ocen Oceni
Izdelava kovinskih nadstreškov Laško, Savinjska | V podjetju AVTOMOBILČEK GURI, PRODAJA IN ODKUP VOZIL, KLEMEN GORIŠEK S.P. se poleg osnovne dejavnosti na področju odkupa in prodaje rabljenih vozi...... Preberi celoten opis
  • kovinski nadstreški
  • izdelava nadstreškov
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 12:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
08:00 - 17:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Izdelava kovinskih nadstreškov Laško, Savinjska

Izdelava kovinskih nadstreškov Laško, Savinjska |

V podjetju AVTOMOBILČEK GURI, PRODAJA IN ODKUP VOZIL, KLEMEN GORIŠEK S.P. se poleg osnovne dejavnosti na področju odkupa in prodaje rabljenih vozil ukvarjamo tudi z izdelavo kovinskih nadstreškov. 

Po naši kvalitetni in ugodni ponudbi nas pozna vse Laško in celotna Savinjska regija, veliko zadovoljnih strank pa pride tudi od drugod. Veseli bomo, če boste med njimi tudi vi!

Izdelava kovinskih nadstreškov Laško, Savinjska

V kolikor vas zanima, kje je na voljo hitra, kvalitetna in ugodna izdelava kovinskih nadstreškov, Laško - Savinjska pa je območje, kjer ponudbo iščete, ste na pravem naslovu. 

Z veseljem prisluhnemo vašim željam in vam svetujemo prave rešitve za vaše potrebe. Kovinske nadstreške izdelamo po vaši meri, v roku in po dogovorjeni ceni, tako da boste povsem zadovoljni s sodelovanjem z nami. 

Pokličite nas in se prepričajte sami, da je naša izdelava kovinskih nadstreškov v Laškem in na Savinjskem med najboljšimi. 

 

Povpraševanja

Ocene 1

MA
5 / 1 ocen

Izdelava kovinskih nadstreškov Laško, Savinjska

mojstri prijazni, navdušili so naju s svojo natančnostjo in hitrostjo dela. vedno so se držali vseh rokov. pohvalno, priporocam. :)

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje