Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

SAFE, Nihada Seferović s.p. Izdelava kaminov in keramike Slovenija

5 / 1 ocen Oceni
Iščete mojstra za izdelavo kaminov in keramike v Sloveniji? Pri podjetju SAFE, Nihada Seferović s.p. vam pri tem z veseljem pomagamo. Izdelava kaminov in keramike Slovenija Pri podjetju SAFE po...... Preberi celoten opis
  • izdelava kaminov
  • keramika
  • izdelava keramike
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Mariborska cesta 13, 2342, Ruše Navigiraj

Ponudba in storitve

Izdelava kaminov in keramike Slovenija

Iščete mojstra za izdelavo kaminov in keramike v Sloveniji? Pri podjetju SAFE, Nihada Seferović s.p. vam pri tem z veseljem pomagamo.

Izdelava kaminov in keramike Slovenija

Izdelava kaminov in keramike Slovenija

Pri podjetju SAFE ponujamo izdelavo kaminov in keramike v Sloveniji, delo pa nas pogosto odpelje tudi v sosednjo Avstrijo. Na trgu smo poznani kot kakovosten izvajalec, ki se posvetimo vsaki stranki individualno. Vedno se prilagodimo vašim željam, potrebam, idejam in proračunu.

Naša predanost visoki kakovosti, inovacijam ter brezkompromisnemu oblikovanju je vodila k temu, da smo postali prva izbira številnih zadovoljnih strank, ki iščejo unikatne in funkcionalne elemente za svoje domove.

Pri podjetju SAFE verjamemo, da je kamin več kot le ogrevalni vir. Je osrednji del vašega doma, ki ustvarja toplino in prijetno vzdušje. Naša ekipa strokovnjakov za oblikovanje in izdelavo kaminov uporablja najnovejšo tehnologijo in najkakovostnejše materiale, da ustvari edinstvene kaminske peči, ki se popolnoma prilagajajo vašim željam.

Ne glede na to, ali želite klasično ali sodobno obliko, vam bomo pomagali izbrati pravi kamin za vaš dom.

Izdelava kaminov Slovenija, Avstrija

Izdelava kaminov Slovenija, Avstrija

Našo izdelavo kaminov in keramike v Sloveniji odlikujejo:

  • kakovost in trajnost: naši kamini in keramika so znani po svoji vrhunski kakovosti in trajnosti. Verjamemo v trajno zadovoljstvo strank, kar pa lahko zagotovimo le z neomajno kakovostjo,
  • prilagodljivost in individualni pristop: vsak naš izdelek je izdelan po meri in unikatno, saj želimo, da se popolnoma ujema z vašim edinstvenim okusom in potrebami,
  • izkušena ekipa: naša ekipa ima bogate izkušnje in strokovno podkovanost na področju oblikovanja in izdelave kaminskih peči ter keramike.

Če potrebujete mojstra za izdelavo kaminov in keramike v Sloveniji, nas kontaktirajte!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

NH
5 / 1 ocen

Izdelava kaminov in keramike Slovenija

Mojstri pri podjetju Safe so svoje delo opravili zares dobro. Pri njih smo naročili kamin in pri tem imeli posebne želje, mojstri pa so svoje delo opravili vrhunsko. Sodelovanje je potekalo nemoteno in brez problemov. Vsekakor priporočam vsem, ki potrebujete izdelavo kamina ali keramike!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje