Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

ANDREJA KOČET S.P. Izdelava čebelnjakov po naročilu Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
V podjetju MIZARSKO STORITVENI SERVIS, ANDREJA KOČET S.P. smo vam na voljo, če hočete naročiti izdelavo čebelnjaka po naročilu v Sloveniji. Na tem področju imamo znanje, izku&sc... Preberi celoten opis
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Socka 13, 3203, Nova Cerkev Navigiraj

Ponudba in storitve

Izdelava čebelnjakov po naročilu Slovenija

V podjetju MIZARSKO STORITVENI SERVIS, ANDREJA KOČET S.P. smo vam na voljo, če hočete naročiti izdelavo čebelnjaka po naročilu v Sloveniji.

Na tem področju imamo znanje, izkušnje in mnoge zadovoljne stranke iz vse Slovenije, tako da vas pri nas zanesljivo čaka najboljša izdelava čebelnjakov po naročilu.


Izdelava čebelnjakov po naročilu Slovenija 


Izdelava čebelnjakov po naročilu Slovenija 

Posebej smo specializirani za izdelavo panjev in izdelavo čebelnjakov po naročilu, Slovenija pa nas po teh dejavnostih že dobro pozna, saj sodelujemo z mnogimi slovenskimi čebelarji.

Vedno se potrudimo, da izpolnimo vse želje in potrebe naših strank, ter da zagotovimo ugodno ceno in kratke roke izdelave. Uporabljamo izključno najkvalitetnejše materiale za izdelavo čebelnjakov po naročilu, da vam lahko ponudimo le najbolj kvalitetno opravljeno storitev.

Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke in ponosni smo, da je število kupcev, ki želijo izdelavo čebelnjakov po naročilu v Sloveniji naročiti pri nas vse večje. Kontaktirajte nas tudi vi, da vam svojo storitev podrobneje predstavimo in vas prepričamo s kvaliteto, strokovno in hitro izdelavo ter ugodno ceno.  

Pokličite podjetje MIZARSKO STORITVENI SERVIS, ANDREJA KOČET S.P., ko potrebujete izdelavo čebelnjakov po naročilu v Sloveniji.

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje