Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Založba Pasadena d.o.o. Izdaja in prodaja knjig v Sloveniji

5 / 2 ocen Oceni
V Založbi Pasadena se ukvarjamo z izdajo in prodajo knjig v Sloveniji. Na voljo imamo knjige tako domačih kot tujih avtorjev, izbirate pa lahko med različnimi zvrstmi in tematikami. Izdaja in pr...... Preberi celoten opis
  • založba
  • izdaja knjig
  • prodaja knjig
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Tehnološki park 20, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Izdaja in prodaja knjig v Sloveniji

V Založbi Pasadena se ukvarjamo z izdajo in prodajo knjig v Sloveniji. Na voljo imamo knjige tako domačih kot tujih avtorjev, izbirate pa lahko med različnimi zvrstmi in tematikami.

Izdaja in prodaja knjig v Sloveniji

Izdaja in prodaja knjig v Sloveniji

Pravijo, da so knjige hrana za dušo, s tem pa se v Založbi Pasadena vsekakor strinjamo. Že vse od leta 1998 smo aktivni kot založba, ki se ukvarja predvsem z izdajo in prodajo knjig za računalniške strokovnjake ter tiste, ki bi to radi postali.

Do danes smo prodali več kot 600 tisoč knjig, ki smo jih založili v naši založbi, prav tako pa skoraj 80 odstotkov računalniške literature, izdane v Sloveniji, izvira iz naše založbe.

Ponosni smo, da smo lahko z izdajo in prodajo knjig v Sloveniji na poti do računalniškega in programerskega znanja pomagali tako velikemu številu bralcev. Še naprej se bomo trudili, da izdajamo sodobne knjige s posodobljenimi informacijami, da boste na naših knjižnih policah vedno dobili prave odgovore.

Prodaja knjig v Sloveniji

V naši izdaji in prodaji knjig v Sloveniji lahko izbirate med različnimi zbirkami in knjižnimi kompleti, med drugim:

  • zbirka Ventilator (fantazijski romani, kriminalke, slovenske zgodbe ...),
  • zbirka Za telebane (učbeniki in delovni zvezki s področja psihologije),
  • knjižni komplet Digitalna fotografija 1, 2, 3,
  • kompleti priročnikov za računalniške strokovnjake in začetnike ...

Na naši spletni strani najdete tudi kategorijo "Ugodni nakupi", kjer lahko izbirate med knjigami, ki so na voljo po znižani ceni.

Izdaja knjig v Sloveniji

Izdaja knjig v Sloveniji

Z izdajo in prodajo knjig v Sloveniji želimo vsem, ki radi pridobivajo nova znanja ali se izgubijo v fantazijskih literarnih svetovih, omogočiti dostop do kvalitetne poučne in razvedrilne literature. Poleg tega ohranjamo konkurenčne cene, vključno z akcijami in popusti.

Naše knjige lahko tudi podarite (ali kot komplet ali le posamezne knjige) ter svojim najdražjim tako podarite ali znanje ali čudovito razvedrilo. Na naši spletni strani preverite, kaj vse je na voljo v naši izdaji in prodaji knjig, za vsa vprašanja pa smo vam na voljo tudi po telefonu.

Založba v Sloveniji

Povpraševanja

Ocene 2

MT
5 / 2 ocen

odlični programerji

za podjetje sem naročila spletno stran, ki so jo izdelali hitro, so pa zelo ustrežljivi, saj so ustregli vsem željam... svetujejo in so zelo odzivni, super

LZ
5 / 2 ocen

ponudba knjig

Všeč mi je, er so mi pomagali pri iskanju jige, ki sem jo rabil, zato sem hitro našel knjigo, ki sem jo rabil kupiti, edin, ki s oimeli zalogo, res super

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje