Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje

Ne glede na to ali urejate obvezno zavarovanje ali katero drugo obliko zavarovanja oseb in premoženja, pri vam najbližji zavarovalnici ali zavarovalnem zastopniku preverite najbolj ugodne oziroma najboljše zavarovalne pogoje. 

Nikar več ne odlašajte z iskanjem zavarovalnice, ker ne veste na katero bi se obrnili. V poslovni imenik Moja dejavnost je vpisano ogromno število poslovnih subjektov s področja zavarovalništva in vsi so zbrani na enem mestu.

Do njihovih kontaktov, spletne strani, zemljevida lokacije in opisa njihovega dela boste prišli na najbolj enostaven in hiter način. Samo v iskalnik vpišite, kaj potrebujete in kontaktirajte vam najbližje zavarovalnice ali agente ter jim prepustite pregled oziroma izdelavo najboljših zavarovalniških ponudb.Zavarovalnice 

Z zavarovalništvom se ukvarjajo zavarovalnice in samostojni zavarovalni zastopniki ali agenti. V vseh slovenskih regijah boste našli številne poslovne subjekte s tega področja, kjer boste lahko sklenili, razširili oziroma podaljšali svoje zavarovanje. Poleg tega so vam zavarovalni agenti na voljo tudi za to, da vam svetujejo oziroma pomagajo v primeru škodnega dogodka in uveljavljanju škode.

Poznamo najrazličnejše oblike zavarovanj oseb in premoženja, med drugim so to:

  • Avtomobilsko zavarovanje
  • Turistično zavarovanje
  • Zdravstveno zavarovanje
  • Življenjsko zavarovanje
  • Nezgodno zavarovanje
  • Premoženjsko zavarovanje

Pri izbiri primernega zavarovanja oziroma obsega zavarovanja naj vam pomaga zaupanja vredna, izkušena in preverjena zavarovalnica ali zavarovalni zastopnik, ki bo prepoznal vaše potrebe in ponudbo individualno prilagodil vam. Zavarovalni pogoji so pri različnih zavarovalnicah različni, če nimate časa, da bi jih preverjali sami, je najbolje, da delo prepustite za to usposobljenem osebam, ki so vedno seznanjene tudi z novostmi in podrobnostmi o pogojih, zaradi katerih se boste lažje odločili za pravo zavarovalno ponudbo. Poiščite jih s pomočjo poslovnega imenika Moja dejavnost. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju