Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Visokogradnja in zidarstvo

Visokogradnja in zidarstvo 

Gradbeništvo v grobem delimo na nizke gradnje in visoke gradnje. V prve sodijo ceste, mostovi in druga prometna infrastruktura, visokogradnja in zidarstvo pa obsegata stanovanjske in nestanovanjske objekte (javne, poslovne, industrijske zgradbe).

Visokogradnja in zidarstvo sta dejavnosti brez katerih ne gre in pri gradnji običajno tudi najdlje trajata. Gradnja se izvaja v fazah, v katerih je naprej potrebno poskrbeti za postavitev temeljev, nato pa se nadaljuje izvedba etaž objekta in strešne konstrukcije. Šele ko so vsa ta groba gradbena dela opravljena, se gradnja nadaljuje v notranjosti objekta. 

Vse vrste del na področju visoke gradnje oziroma izvajalce vseh gradbenih faz vam pomagamo najti na portalu Moja dejavnost.  


Preprost način iskanja izvajalcev visokogradnje in zidarstva

Visokogradnja in zidarstvo sta v bistvu tehnični stroki. Pazljivi moramo biti, da se ob velikem pojmu kot je visokogradnja ne zmotimo pri izbiri izvajalca. Se ukvarja s projektiranjem? S statičnimi ali dinamičnimi izračuni? Z gradnjo ali sanacijo? Morda s končno porušitvijo grajenih objektov? Je izvajalec na ključ? Kaj točno potrebujete vi? Na portalu moja-dejavnost.si boste našli vse vrste izvajalcev.

Pozornost pa namenite tudi gradbenemu materialu, ki ga bo izvajalec uporabljal. Ti se seveda razlikujejo od tipa konstrukcije, ki se bo gradila (jeklena, lesena, masivna, betonska, zidana..), vedno pa mora biti material preverjene kakovosti.

Ne smete pa spregledati niti pristopa izvajalca. Pri visokogradnjah in na splošno v zidarstvu je veliko situacij, kjer mora biti varnost na prvem mestu. Vam lahko zagotovi, da bo za to poskrbljeno? Kakšna je mehanizacija, ki jo bo uporabljal? Vam zagotavlja, da je tehnično izpravna? Bodite pozorni, če je izvajalcu mar za vaš projekt, ali pride na ogled terena… Naj vam pripravi ponudbo, v katro naj vključi vsa dela, ki bodo potrebna tekom projekta.

Vi pa izberite več izvajalcev, da jih boste lahko med seboj primerjali.


Preverite ponudnike za visokogradnjo in zidarstvo, zbrane na enem mestu

Vsak dan na seznam dodamo nova podjetja, ki vam lahko pomagajo do sanjskega doma od temeljev do strehe. Pa tudi, če ste investitor v gradnjo nestanovanjskega objekta, ne glede na fazo gradbenega projekta, boste tu našli sodobna podjetja z izkušnjami, znanjem, vso potrebno gradbeno mehanizacijo, podizvajalci, lastnimi dobavitelji materialov, ki vam bodo pomagali, da bo investicija uspešna. 

Stanovanjske hiše, večstanovanjski objekti, športni objekti, turistični objekti, poslovne stavbe, industrijske stavbe in proizvodni objekti, kulturni objekti so le del vsega, kar obsega kategorija Visokogradnja in zidarstvo. Zato je najbolje, da v iskalnik na portalu Moja-dejavnost.si vpišete konkretno storitev, ki jo iščete, ter lokacijo, kjer jo iščete, in v rezultatih iskanja boste takoj našli dolg seznam izvajalcev, ki jim lahko zaupate realizacijo. 
Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju