Tehnika in internetne storitve

Varstvo pri delu, požarna varnost

Če imate podjetje je nujno, da poskrbite za varstvo pri delu in požarno varnost. Hitro iskanje ponudnikov usposabljanj in drugih storitev s tega področja vam omogoča poslovni imenik Moja dejavnost. 

Rešite najpomembnejša varnostna vprašanja v podjetju še danes in poiščite izvajalca usposabljanj za vas in vaše zaposlene, da bo delo potekalo brez težav.

Na enem mestu so ažurno posodobljeni kontaktni podatki številnih podjetij iz vse Slovenije, ki vam lahko pomagajo.



Varstvo pri delu, požarna varnost

Kot delodajalec morate svoje zaposlene usposobiti za varno opravljanje dela, zato je potrebno izvesti usposabljanje iz varstva pri delu. Namen usposabljanja je, da vaši delavci delo opravljajo varno, da so seznanjeni z morebitnimi nevarnostmi na delovnem mestu in jih znajo odpravljati, da se ohranja zdravo delovno okolje. 

Varstvo pri delu ni za vse enako, prilagojeno je glede na posebnosti delovnega mesta in oceno tveganja. Poleg tega varnost pri delu obsega tudi opravljanje pregledov in preizkusov delovne opreme in izdelavo izjave o varnosti z oceno tveganja, nikar pa v podjetju ne pozabiti niti na požarno varnost, saj je požar lahko izjemno nevaren in lahko povzroči veliko škodo. 

Naloge podjetij, ki so registrirana za izvajanje dejavnost s področja požarne varnosti, so: 

  • Usposabljanje za varstvo pred požarom
  • Izdelava požarnega reda
  • Ocena požarne ogroženosti
  • Izdelava požarnega načrta, načrta zaščite in evakuacije oziroma reševanja 

Med njimi mnogi ponudniki skrbijo tudi za prodajo in servisiranje gasilnikov oziroma gasilnih aparatov

Na portalu Moja dejavnost enostavno primerjajte njihove ponudbe in se odločite za tistega, ki je za vas najbolj ugoden, vam ustreza njegova bližina ali izpolnjuje druge vaše zahteve.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju