Industrija in obrtništvo

Strojništvo je za razvoj najrazličnejših področjih industrije ključnega pomena.

Ukvarja se z načrtovanjem, projektiranjem in izdelavo različnih strojev, naprav, sistemov za proizvodnjo ter njihovim vzdrževanjem. 

Delovna področja na katera posega dejavnost strojništva so zelo raznolika in na vseh imamo tudi številna slovenska podjetja, ki s svojimi izkušnjami in znanjem pripomorejo k razvoju strojništva.

Če iščete inženirja s področja strojništva, če vas zanima avtomatizacija, robotika ali iščete vzdrževalno službo za naprave in stroj v svoji proizvodnji, začnite iskanje najboljše ponudbe na portalu Moja dejavnost.Strojništvo

Za brezhibno delovanje vozil, strojev in naprav v vseh vejah industrije pa tudi na drugih gospodarskih področjih, skrbijo strojniki. Pomembno je, da imate na razpolago zanesljivega, izkušenega strokovnjaka, saj nedelovanje strojev in naprav zaustavi vaš delovni proces in posledično povzroči gospodarsko škodo. Da se vam to ne bi zgodilo izberite podjetje, ki ima na področju strojništva izkušnje in znanje, da vam lahko zagotovi nemoteno delovanje. 

Zanesljivo pomoč tako pri načrtovanju, konstruiranju in projektiranju, kakor pri izdelavi, vzdrževanju in servisu, boste našli s pomočjo poslovnega imenika Moja dejavnost.

Za vas smo na enem mestu zbrali veliko število podjetij, ki imajo registrirano dejavnost na področju strojništva. Ob nazivu podjetij boste našli tudi njihove aktualne kontaktne podatke (naslov, telefon, e-pošte, spletna strani), zemljevid z njihovo lokacijo ter kratke opise njihove dejavnosti, da jih boste najlažje primerjali med seboj. Vsakemu podjetju lahko kar na portalu pustite tudi povpraševanje, tako da je stik s ponudniki resnično hiter in enostaven.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju