Gradbeništvo in nepremičnine

Proizvodi iz železa, orodja ter vijačna oprema

Proizvodi iz železa, orodja ter vijačna oprema

Ste hobi mojster, ki se popravil po hiši, montaže pohištva loti sam? Se poklicno ukvarjate z vzdrževanjem objektov, izdelavo pohištva po naročilu z vrhunskim pohištvenim okovjem?
Za karkoli že potrebujete orodja, opremo, vijake in druge kovinske proizvode, v tej kategoriji boste našli pravega dobavitelja za vas. 

Najsi iščete veleprodajo, ki bo oskrbovala vaše podjetje oziroma vam omogočala, da tehnične proizvode ponudite naprej, ali pa potrebujte zgolj najbližjo tehnično trgovino z materialom kot so ročna orodja, vijaki, matice, žeblji, okovje, da boste doma pritrdili kakšno polico, tu boste najlažje našli.

Iščite v vaši bližini ali po drugih kriterijih (cena, zaloga, znamka …). Ponudnikov s proizvodi iz železa, orodji, pritrdilno tehniko in ostalim tehničnim materialom je na Moja dejavnost dovolj. Dobili boste, kar potrebujete, pa naj bo to proizvajalec naštetega, posrednik oziroma trgovina.

Poiščite kovični material, pritrdilni material, pohištveno okovje, vezni material in vso potrebno orodje (ročno ali pnevmastko) s katerim bo delo potekalo hitro, varno in enostavno.Kdo največkrat poseže po proizvodih iz železa oziroma vijačni opremi?

Vijačni program je zelo raznolik in po njem posegajo najrazličnejši uporabniki. Velikokrat so to krovci, proizvajalci stavbnega pohištva, podjetja, ki nudijo zaključna gradbena dela, pa tudi najrazličnejše delavnice in seveda posamezniki, ki radi sami poprimejo za delo.

Vijačno opremo oziroma material za pritrjevanje se uporablja za:

les
stavbno pohištvo
strehe
suhe zidove …

Glede na to kaj pritrjujete oziroma montirate boste v vijačnih programih pri ponudnikih našli:

vijake (univertalni, nerjavni, lesni …)
matice
žičnike
podložke
orodja za pritrjevanjeProizvodi iz železa, orodja ter vijačna oprema zbrani na enem mestu

Bogato založene tehnične trgovine so na voljo tako fizičnim strankam kakor pravnim osebam in tudi vi boste najlažje in najhitreje svojega poslovnega partnerja našli na portalu Moja dejavnost

Redno posodabljamo podatke ponudnikov, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo, da vam lahko v vsakem trenutku zagotovimo dostop do vam najbližjega podjetja in njegovih kontaktov, kjer boste preverili njegovo ponudbo in se dogovorili za hitro dostavo potrebne vijačne opreme in ostalega materiala. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju