Avto-moto, transport in prevozi

Avto-moto, transport in prevozi
Navtika - oprema in servis

S pestrim naborom vseh ponudnikov navtične opreme in storitev prodaje, vzdrževanja in servisiranja plovil vam ponujamo celostne in ugodne rešitve na enem mestu.

Na portalu Moja dejavnost je zbranih veliko število ponudnikov s področja navtike, ki vam bodo znali pomagati, če imate lastno jadrnico, jahto, motorni čoln ali katero drugo plovilo. Tudi če si želite udejstvovati v navtičnih športnih, poiščite primerne tečaje in šole, hkrati pa ne pozabite tudi na ustrezno opremo za vas.

Poleg tega pa tukaj, na enem mestu, najdete prav vse informacije in ponudnike v povezavi s privezom, pravili v pomorskem in rečnem prometu.Navtika - oprema in servis

Kvalitetna, izkušena podjetja, ki se ukvarjajo z navtiko in navtičnimi športi lahko zdaj najdete zbrane na enem mestu. Primerjate lahko njihove ponudbe in oddajate povpraševanja.

Med drugim so vam na voljo, če vas zanima prodaja plovil in navtične opreme (jadra, tende, vrvi ...) ter pripomočkov za navtične oziroma vodne športe, poleg tega pa seznam obsega tudi številna storitvena podjetja. Na njih se obrnite za vzdrževanje vaših plovil, za servis in popravila, za montažo ali obnovo navtičnega pohištva. Če iščete rezervne navtične dele ali sredstva za vzdrževanje in čiščenje plovil ste prav tako na pravem naslovu. 

Ne glede na to po kaj ste prišli na portal Moja dejavnost pobrskat v kategorijo Navtika - oprema in servis, zanesljivo boste našli ponudnika z najboljšo ponudbo po vaših željah in v vašem cenovnem razredu.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju