Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Montažna gradnja

Montažna gradnja 

Montažna gradnja je tudi v Sloveniji vse bolj priljubljena in vse več ljudi se odloči za montažni objekt namesto zidane hiše.

Montažna gradnja ima pred klasično gradnjo številne prednosti, med najbolj očitnimi pa sta predvsehitra izvedba in uporaba naravnih materialov, ki tudi za proizvodnjo zahtevajo manj energije. 

Kot osnovni gradbeni element se uporablja leski je okolju in zdravju prijazen gradbeni material. Montažna gradnja zaradi uporabe lesa ni nič manj trajna ali varna. Hiše so, če montaža poteka strokovno in z ustreznimi materiali, izjemno dobro toplotno in zvočno izolirane in požarno ter potresno varne, vseljive pa so že v nekaj mesecih. Še ena prednost montažne gradnje je relativno nizka poraba toplote za ogrevanje. 
Montažno gradnjo naj izvede strokovnjak  

 

Včasih je bila montažna gradnja predvsem tipska in še danes na trgu najdete številne ponudnike, ki vam v ponudbi omogočajo izbiro tipske hiše, seveda pa razvoj gradbene tehnologije in materialov omogoča tudi, da naročniki montažne gradnje dobijo povsem individualno prilagojene rešitve.

Kje najti te ponudnike? Spletni portal Moja dejavnost ima rešitev za vas!

Gradi se na dva načina, to sta skeletna ali panelna montažna gradnja. Pri slednji se vsi elementi izdelajo v proizvodnji in sestavijo na gradbišču, pri skeletni hiši pa postopek gradnje od začetka poteka na gradbišču in je podoben postopku gradnje zidane hiše.

Pred začetkom montažne gradnje pa se je treba posvetovati o pomembnih podatkih o terenu, kjer želimo hišo graditi, izvajalec nam mora zagotoviti tudi, da je les dovolj suh in ima ustrezno kvaliteto, saj lahko pride so razpok, potrebno je urediti izkop gradbene jame, izvesti je potrebno temeljno ploščo za montažno hišo, mogoče bo daljša čakalna doba za izdelavo elementov v proizvodnji…Montažna gradnja – vse bolj popularna gradnja hiše

Najbolj primernega ponudnika lahko najdete na spletnem portalu Moja dejavnost, kjer smo za vas zbrali mnoge ponudnike in vam časovno olajšali iskanje, saj boste našli vse na enem mestu – enostavno.

Poleg tega, pa lahko iščete ponudnika iz ravno vaše regije ali celo mesta!

Za katerega se boste odločili je odvisno glede na vašega izvajalca, mi pa vam lahko pomagamo tako, da dnevno posodabljamo seznam slovenskih strokovnjakov s področja montažne gradnje. Na portalu Moja dejavnost so zbrana številna priznana gradbena podjetja z izkušnjami doma in v tujini, ki imajo bogato zgodovino referenc in med njimi je zagotovo tudi vaš nov partner, ki bo poskrbel, da boste že v nekaj mesecih bivali v novem, čudovitem, udobnem domu, kakršnega racionalna montažna gradnja omogoča.  

Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju