Medicina in zdravje

Medicina in zdravje
Medicinski preparati in pripomočki

Za medicinske in farmacevtske pripomočke je nujno, da so visokokakovostni, ter da zagotavljajo varnost uporabnika, zato je ključnega pomena, da na področju farmacije in medicine poiščite zanesljive, zaupanja vredne, preverjene in ustrezno usposobljene ponudnike ali proizvajalce. 

Najdete jih v najobsežnejšem poslovnem imeniku Moja dejavnost, kjer so za vas na enem mestu zbrani njihovi kontaktni podatki, delovni čas prodajaln z medicinskimi preparati in pripomočki ter opis ponudbe, da lahko ponudnike med seboj enostavno primerjate.
Medicinski preparati in pripomočki

Medicinski preparati in pripomočki so splošno poimenovanje za najrazličnejše izdelke, kot so:

  • sanitarni pripomočki in material,
  • tehnični pripomočki (hodulje, invalidski vozički, palice oziroma bergle ...),
  • pripomočki za sladkorne bolnike,
  • vse za nego bolnikov,
  • diagnostični aparati ...

Če vam je medicinske pripomočke predpisal izbrani zdravnik, poiščite ponudnike, ki izdajo medicinske pripomočke oziroma uredijo njihovo izposojo v breme zdravstvenega zavarovanja, seveda pa se zanje lahko odločite tudi kot samoplačnik.

Vedno so vam številna podjetja s tega področja na voljo preko portala Moja dejavnost, kjer imajo za vas objavljene kontaktne podatke, zemljevid njihovih poslovnih enot in predstavitev ponudbe, da kar najhitreje in enostavneje preverite, ali vam lahko pomagajo. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju