Industrija in obrtništvo

Industrija in obrtništvo
Lesna industrija

Ker je Slovenija bogata z gozdovi, katerih največje bogastvo je les, je seveda aktivna tudi lesna industrija oziroma lesno-predelovalna podjetja, ki delujejo z namenom oskrbe uporabnikov z najrazličnejšimi lesenimi izdelki. 

Les je nepogrešljiv in nenadomestljiv material v številnih industrijskih panogah. Poslovne dejavnosti na področju lesne industrije zajemajo razvoj, izdelavo in prodajo najrazličnejših lesenih produktov, kot tudi prodajo in odkup lesa, hlodovine ter seveda različno vrsto obdelave od ročne do strojne. 

Poiščite partnerje in sodelavce od poseka lesa do zaključnih del v lesarstvu.Lesna industrija 

Lesna industrija deluje s pomočjo strojev in naprav za predelavo in izdelavo polizdelkov ter končnih izdelkov. Da bi bila učinkovitost visoka, dobavni roki kratki, cene izdelkov dostopne, sami produkti pa visoko kvalitetni, pa je nujno, da jih upravljajo usposobljeni in izkušeni strokovnjaki. 

Za vas smo zbrali veliko število kvalitetnih ponudnikov najrazličnejših lesarskih storitev, poiščete žage, proizvajalce lesene embalaže, kakršne so recimo euro palete, podjetja, ki skrbijo za sušenje in termično obdelavo lesa, obrtnike, ki obdelujejo les in druge strokovne kadre, ki pomagajo pri hitrem razvoju lesne industrije. 

Če iščete najboljše razmerje med kakovostjo za lesno-predelovalne storitve in podjetja, ki v lesni industriji zanesljivo ter uspešno poslujejo, jih poiščite na naših spletnih straneh. 

Glede na to katero storitev potrebujete, kakšne so vaše zahteve glede odkupa, prodaje oziroma nakupa izberite ponudbo, ki vam najbolj ustreza.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju