Tehnika in internetne storitve

Izdelava štampiljk, žigov in graviranje

Imate povpraševanje za graverske storitve? Morate v podjetju poskrbeti za izdelavo žiga in raznih štampiljk? Najboljše ponudbe iz vse Slovenije so zdaj za vas zbrane na enem mestu.

V iskalnik na portalu Moja dejavnost le vtipkajte storitev, ki jo potrebujete, pa naj bo to izdelava štampiljk, žigov ali graviranje. V iskanje dodajte še regijo ali mesto, kjer storitev potrebujete in z le nekaj kliki bo za vas dosegljiva celotna baza ponudnikov iz vse Slovenije, ki vam na tem področju lahko ugodno in profesionalno pomagajo.

Izdelava štampiljk, žigov in graviranje

Uporaba žigov in štampiljk je stalna praksa v administracijah podjetij. Žigi potrjujejo verodostojnost dokumentov, hkrati pa tudi olajšajo delo v administraciji, saj na papirni dokumentaciji ne izgubljate časa z ročnim vpisovanjem podatkov (naslovov, datumov ...). Na voljo so različne velikosti in oblike štampiljk, med najbolj običajnimi pa so tekstovne štampiljke in datirke, klasični leseni žigi in moderne avtomatske štampiljke, naročite pa lahko tudi suhi žig. Podjetja, ki izdelujejo štampiljke in žige, vam vedno zagotovijo tudi dodatke oziroma material, kot so blazinice in črnila. 

Zaupate jim lahko tudi graviranje različnih motivov na različne materiale. Graviranje potrebujejo tako fizične kot prave osebe. Slednje največkrat graverske storitve izkoristijo za namene promocije, med tem ko ostale stranke z graviranim napisom oziroma motivom običajno obeležijo posebne dogodke in spomine. Večinoma podjetja, ki nudijo graverske storitve že uporabljajo najsodobnejšo lasersko tehnologijo, ki je zelo natančna in tudi  stroškovno in časovno učinkovita, seveda pa se lahko odločite tudi za klasično graviranje na vse vrste materialov, kot so: plastika, steklo, les, kovina ... 

Podjetja, katerih glavne dejavnosti so izdelava štampiljk, žigov in graviranje, boste hitro in preprosto našli v tej kategoriji. Nikar ne odlašajte s povpraševanjem. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju