Industrija in obrtništvo

Industrija in obrtništvo
Industrija gume in plastike

Za uspešna sodelovanja je pomembno poiskati prave poslovne partnerje. Portal Moja dejavnost vam iskanje znatno olajša, saj so podjetja, ki se ukvarjajo z industrijo gume in plastike zbrana na enem mestu, kjer sezname podjetij tudi redno posodabljamo, ažuriramo podatke in vam tako zagotavljamo spremljanje najboljših ponudb na trgu.

Če želite oddati zahtevno naročilu na področju izdelave gumijastih elementov za avtomobilsko, farmacevtsko, prehrambeno oziroma katero drugo industrijo ali pa morda naročiti industrijsko plastiko? Ne glede na to, kaj potrebujete, tu boste našli podjetje, ki bo naročilo v najkrajšem možnem času, ugodno in kvalitetno izpolnilo.

Industrija gume in plastike

Industrija gume in plastike je izredno široko področje tako ponudnikov kot uporabnikov. Obstajajo številne specialne proizvodnje, ki zagotavljajo ponudbo gumenih in plastičnih materialov, polizdelkov in končnih proizvodov. Velik delež zavzemajo izdelki iz plastičnih mas, ki se uporabljajo v različnih industrijskih panogah (elektro industrija, gospodinjski aparati in bela tehnike, avtomobilska industrija ...) in široki potrošnji. 

V programu Industrija gume in plastike sodelujte s podjetji, ki so s svojo dejavnostjo osrednjega pomena za sodobno in uspešno gospodarstvo, saj imajo znanje, izkušnje, tehnično podporo. Poiščite jih na enem mestu, na portalu Moja dejavnost!


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju