Tehnika in internetne storitve

Tehnika in internetne storitve
Hlajenje in klimatizacija - prodaja in servis

Poiščite proizvajalce, zastopnike, monterje, vzdrževalce in serviserje komponent za hlajenje in klimatizacijo na enem mestu. 

V poslovni imenik Moja dejavnost je vpisanih veliko uspešnih slovenskih podjetij, ki v stanovanjskih in industrijskih oziroma poslovnih objektih zagotavljajo ekonomične, učinkovite in kvalitetne rešitve hlajenja oziroma klimatizacije.

V eni bazi boste našli kontaktne podatke, lokacijo in opise dejavnosti ponudnikov iz vseh slovenskih regij, ki vam bodo omogočili nakup, vgradnjo in vzdrževanje klimatske naprave ali drugih sistemov za hlajenje kot so hladilne komore, zamrzovalnice, trgovinska hladilna oprema.

Na voljo so vam podjetja z lastno proizvodnjo hladilnih komponent, kot tudi zastopniki svetovno priznanih blagovnih znamk.


Hlajenje in klimatizacija - prodaja in servis

Za udobno bivanje in delo v prostorih med drugim poskrbi tudi zdrava oziroma ugodna klima. Ta je pomembna tako doma, kakor v večjih in manjših poslovnih prostorih, pa naj so to trgovine, hoteli, proizvodnje in industrije.

Ustreznega hlajenja pa ne zahtevajo le ljudje, pač pa je zanj potrebno poskrbeti tudi, če se ukvarjate z različnimi izdelki, ki morajo ostajati hladni, ali če imate prostore z različno tehnološko opremo, kjer je pomembno, da je urejeno prezračevanje in hlajenje. Zato povpraševanje za klima naprave še zdaleč ni omejeno zgolj na fizične osebe, pač pa storitve hlajenja in klimatizacije potrebujejo tudi številna podjetja. Med njimi so največkrat trgovinska podjetja, farmacevtska dejavnost, predelovalci mesa, mlečnih izdelkov, gostinski in turistični obrati ...

Če imate tudi vi poslovni prostor, kjer za hlajenje še ni poskrbljeno, ali če iščete klimatsko napravo za svoj dom, da boste v vročih poletnih dneh uživali na hladnem, v prehodnem obdobju pa prostore tudi nekoliko ogreli, poiščite strokovnjaka na portalu Moja dejavnost, ki vam bo svetoval pri izbiri in poskrbel tudi za pravilno vgradnjo ter nasvete glede uporabe, da bodo naprave dolgo brezhibno delovale. 

Ker pa hlajenje in klimatizacija delujejo praktično ves čas in so naprave bolj ali manj neprekinjeno obremenjene, je pomembno, da imate tudi vzdrževalca oziroma serviserja, ki redno izvaja preglede in s svojim delom podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Tudi samostojne podjetnike in družbe, ki so registrirane zgolj za izvajanje servisa oziroma vzdrževanje klima naprav, boste našli pri nas.

Vsi so pregledno zbrani na enem mestu in so hitro dosegljivi preko kontaktov, ki jih na portalu Moja dejavnost redno posodabljamo. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju