Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Gradbeni postopki, svetovanje, nadzor in gradbena dovoljenja

Gradbeni postopki, svetovanje, nadzor in gradbena dovoljenja

Nobena gradnja, rušitev ali rekonstrukcija objekta ne more potekati brez ustrezno urejene gradbene dokumentacije in nadzora

Glede na prostorski akt, vam bodo strokovnjaki, preden pričnete z gradnjo, svetovali ali je zemljišče ustrezno za gradnjo objekta po vaših željah, nato pa boste začeli s postopki pridobivanja gradbenega dovoljenja in druge dokumentacije, da bo gradnja potekala skladno s predpisi in ne bodo nastajali dodatni stroški zaradi nepravilno urejenih gradbenih postopkov in nadzora. 

Če nimate znanja in izkušenj s tega področja, pa si želite čim prej urediti vso potrebno gradbeno dokumentacijo, boste na portalu Moja dejavnost na enem mestu dobili najdaljši seznam ponudnikov, ki se ukvarjajo z dejavnostmi kot so gradbeni postopki, svetovanje, nadzor in gradbena dovoljenja.

Poiščite specialista za gradbene postopke, svetovanje, nadzor in gradbena dovoljenja

Od začetka do konca gradnje boste morali sodelovati z najrazličnejšimi izvajalci. Pred samim začetkom gradnje bo najprej potrebno poskrbeti za projektiranje in različno dokumentacijo. Večinoma gre za: 

  • svetovanje
  • pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD), mapa PGD obsega arhitekturni načrt, elaborate, geodetski načrt
  • projekt za izvedbo (PZI)
  • nadzor
  • projekt izvedenih del (PID), ki je potreben za izdajo uporabnega dovoljenja
  • uporabno dovoljenje
  • vpis v zemljiško knjigo

Da je gradnja skladna s projektno dokumentacijo, je potreben tudi projektantski oziroma gradbeni nadzor, za katerega jamči odgovorni projektant in zagotavlja, da so dela urejena skladno s predpisi, pogoji, elaborati in akti. Seveda so tu še najrazličnejši podizvajalci, ki pasmo jih za bolj enostavno in hitrejše brskanje razporedili v druge podkategorije, glede na njihovo dejavnost.


Gradbeni postopki, svetovanje, nadzor in gradbena dovoljenja – naj vam ne delajo preglavic, najdite strokovno pomoč

Ponudniki gradbenih postopkov, svetovanja, nadzora in gradbenih dovoljenj so zbrani na našem spletnem portalu, da vam olajšamo iskanje po različnih straneh, po različnih virih ali celo medijih, pri tem pa lahko spregledate ravno tistega, ki je pravi za vas.

Z nami se vam to ne bo zgodilo, saj boste ne le iskali med številnimi ponudniki na enem mestu, z njimi boste lahko tudi kontaktirali in med najbolj primernimi ponudbami našli tisto, ki ste jo iskali. Prepričajte se, da ponudba zajema vse pomembne parametre, od cene, do časovne izvedbe, posebnih individualnih dogovorov… Prav tako pa morajo delo opravljati skladno z vsemi predpisi, standardi, zakoni in zakoniki.

Za več informacij, če ste investitor in ne veste, kateri gradbeni postopki so potrebni na objektu, če potrebujete svetovanje, strokovnjaka za nadzor oziroma kakršnokoli pomoč za pridobitev gradbenega dovoljenja ter druge projekte oziroma gradbene dokumentacije, pobrskajte med ponudniki na portalu Moja dejavnost

Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju