Tehnika in internetne storitve

Gospodinjski aparati in bela tehnika - prodaja in servis

Ponudnike novih gospodinjskih aparatov in bele tehnike ter izkušene serviserje, ki vam hitro pomagajo, ko se pokvari pomivalni stroj ali je potrebno zamenjati pečico, boste najhitrejše našli na portalu Moja dejavnost. 

Prav v vsakem gospodinjstvu najdemo štedilnik in pečico, pralni in pomivalni stroj, hladilnik, kuhinjsko napo, tu pa so še sušilni stroj, likalnik, kuhinjski robot, opekač, sesalec, kavni avtomat ... Tako pestro ponudbo lahko zagotavlja samo veliko število podjetij, ki se ukvarjajo s prodajo oziroma zastopstvom in za vas smo jih vse zbrali na enem mestu. 

Ne glede na to, kje v Sloveniji kupujete gospodinjske aparate in belo tehniko, najbolj založeno ponudbo in najbolj ugodnega ponudnika boste najhitreje in najlažje našli, če iskan izdelek ali storitev vpišete v naši iskalnik.Gospodinjski aparati in bela tehnika - prodaja in servis 

Brez bele tehnike in gospodinjskih aparatov preprosto ne gre. Težko si predstavljamo življenje brez teh pripomočkov, ki nam vsakodnevno olajšujejo delo v kuhinji, pri pospravljanju in drugih gospodinjskih opravilih.

A z dolgoletno uporabo, včasih pa tudi zaradi nepravilnega vzdrževanja ali napak s strani proizvajalca, pride do napak v delovanju. Včasih gre zgolj za manjša popravila, zato ni treba takoj investirati v nove gospodinjske aparate in belo tehniko, pač pa je bolj smotrno poiskati serviserja, ki lahko napravo brezhibno popravi in ji podaljša življenjsko dobo z vgradnjo novih rezervnih delov in nasvetom o pravilnem vzdrževanju v prihodnje. 

Na portalu Moja dejavnost so zbrani serviserji, ki so odzivni 24 ur na dan in pridejo na vašo lokacijo, ko jih potrebujete, številna podjetja pa imajo v ponudbi kompletno ponudbo storitev, tako da na enem mestu dobite vse - od svetovanja, prodaje, dobave oziroma dostave, priklopa, odvoza starega stroja do servisa. 

V iskalnik samo vpišite kaj in kje potrebujete in z le nekaj kliki primerjajte ponudbe, preverite kontaktne podatke ali pustite povpraševanje kar na portalu.

Še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno na enem mestu najti vse kar potrebujete, če vas zanimajo gospodinjski aparati in bela tehnika - prodaja in servis.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju