Tehnika in internetne storitve

Glasbeni inštrumenti - prodaja in storitve

Glasbene trgovine in strokovnjaki, ki bodo vaše inštrumente uglasili, popravili oziroma kako drugače vzdrževali, boste vse na enem mestu našli v kategoriji Glasbeni inštrumenti - prodaja in storitve.

Spletni imenik Moja dejavnost ažurno posodabljamo z informacijami o podjetjih, ki se po vsej Sloveniji ukvarjajo z izdelavo, prodajo in servisom glasbenih inštrumentov, na voljo pa so tudi ponudniki različne dodatne opreme in pripomočkov, da bo glasbeno ustvarjanje vedno v užitek.
Glasbeni inštrumenti - prodaja in storitve 

Na portalu Moja dejavnost boste našli kontaktne podatke podjetij in opis  njihove ponudbe, ne glede na to katero glasbilo ali storitev iščete. Tu so trgovine, izdelovalci in ostali strokovnjaki, ki vam bodo pri izbiri zanesljivo pomagali in svetovali. Pomembno namreč je, da izberete inštrument s prilagojeno velikostjo in seveda tudi glede na vaše predhodne izkušnje. Tako za začetnike, ki bodo šele vstopili v glasbeno šolo, kot za izkušene in profesionalne glasbenike in glasbene ustvarjalce, so na voljo vsi glasbeni inštrumenti in z njimi povezane storitve. 

Poiščite posamezne glasbene inštrumente: 

  • Kitare in bas kitare
  • Klaviature
  • Tolkala
  • Pihala
  • Trobila
  • Godala
  • Elektronska glasbila

V številnih prodajalnah z glasbili boste našli tudi noti material in različen pribor ter pripomočke (kovčki in torbe, strune, trzalice, čistila, rezervni deli ...). 

In ker je pri igranju zelo pomembno tudi, da so inštrumenti v brezhibnem stanju, smo poskrbeli, da najdete tudi različne serviserje glasbil. Če je potrebno uglasiti vaš klavir, harmoniko, popraviti vaš lok, zamenjati strune ali celo v celoti obnoviti inštrument, zaupajte izkušenim podjetjem iz vaše bližine, ki jih hitro in preprosto najdete na portalu Moja dejavnost.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju