Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje

Banke in bančni sistemi

V kolikor želite odpreti zasebni ali poslovni račun, urediti posojilo oziroma kredit ali depozit, pa ne veste kateri banki bi zaupali, naj vam pri iskanju pomaga poslovni imenik Moja dejavnost. 

Na enem mestu so zbrane banke in podjetja, ki se ukvarjajo z bančništvom.


Banke in bančni sistemi

Če banke še nimate izbrane ali pa niste zadovoljni s pogoji, ki vam jih trenutna banka ponuja, ste na pravem naslovu. Hitro in enostavno vam omogočamo, da najdete banke in bančne sisteme ter njihove kontaktne podatke pregledno zbrane na enem mestu. 

Na portalu Moja dejavnost poiščite banko z najbolj ugodnimi pogoji za vas.

In čeprav danes že skoraj vsi uporabljamo elektronsko in mobilno bančništvo, zaradi katerih banke manjkrat osebno obiskujemo, pa še vedno obstajajo storitve, ki jih morate urediti osebno. V takšnem primeru poiščite vam najbližjo poslovalnico izbrane banke, kjer vam bodo zanesljivo pomagali. Njihove kontakte in naslove najdete v poslovnem imeniku Moja dejavnost.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju