Avto-moto, transport in prevozi

Za varno in udobno vožnjo nešteto kilometrov ter ohranjanje vrednosti vozila oziroma podaljševanje njegove življenjske dobe  so potrebni redni avtoservisi in vzdrževanje

Hitri avtoservisi običajno obsegajo menjavo olja, filtrov, zavornih ploščic in diskov ter manjša mehanična dela. Med velikim servisom pa se opravljajo zahtevnejši posegi na vozilu. Avtoservisi opravljajo tudi generalne obnove vozil. 

Če si želite, da so v vaše vozilo pravilno vgrajeni kvalitetni materiali in rezervni deli, potem izberite izkušen, preverjen avtoservis, ki ima priporočila zadovoljnih strank, pri delu pa tudi uporablja najnovejšo opremo in tehnologijo.Avtoservisi

Za nešteto varno in udobno prevoženih kilometrov poiščite dober in ugoden avtoservis, ki mu boste brez skrbi zaupali in boste vedno vedeli, da so popravila temeljito opravljena.

Brezhibno tehnično stanje vozila je zelo pomembno, zato z avtoservisi nikar ne odlašajte. Pravočasno odkrivanje morebitnih napak z moderno diagnostiko in menjava izrabljenih delov, vam bo prihranilo ogromno denarja, časa in skrbi. 

Avtoservisi za vse znamke vozil, ne glede na število prevoženih kilometrov in starost vozila, so vsi zbrani na enem mestu na portalu Moja dejavnost. 

Naročite se na servis kar preko povpraševanja pod oglasom ponudnika, kadar koli pa lahko na portalu preverite tudi kontaktne podatke izbranega avtoservisa, komentarje njihovih strank ali poiščete povezave do njihove spletne strani, da bo odločitev za zanesljiv in ugoden avtoservis še lažja.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju