INŠTRUIRANJE, ANTON ČOTAR S.P.

Inštruiranje matematike Škofja Loka

Deli podjetje
INŠTRUIRANJE, ANTON ČOTAR S.P.
0 (0 mnenj) | NAPIŠITE KOMENTAR
Zminec 5A 4220, Škofja Loka
Trenutno odprto: /

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

O podjetju

Inštruiranje matematike Škofja Loka |

V podjetju INŠTRUIRANJE, ANTON ČOTAR S.P, Škofja Loka, nudimo vsem, ki potrebujejo pomoč pri razumevanju snovi in učenju ter pripravi na teste ali izpite, inštruiranje matematike Škofja Lokaa, pa tudi pomoč pri učenju fizike. 

Inštruiranje matematike Škofja Loka je naša primarna dejavnost, ki jo celovito opravljamo.

Ker si želimo, da bi učencem snov, ki jim dela preglavice, kar najbolje približali in poskrbeli, da bodo v svoje znanje verjeli in se nalog samozavestno lotili, smo se odločili ponuditi kvalitetno in ugodno inštruiranje matematike Škofja Loka. 

instruiranje-matematike-skofja-loka_3

Inštruiranje matematike Škofja Loka poteka individualno in je prilagojeno predznanju posameznika

Inštruiranje matematike Škofja Loka poteka individualno na domu učenca. Poučevanje oziroma inštruiranje matematike Škofja Loka, lahko pa tudi fizike, povsem prilagodimo predznanju posameznika in mu učno snov približamo ter predstavimo tako, da jo razume in zna tudi ustrezno uporabiti. 

Učenje naravoslovnih predmetov številnim povzroča težave, a inštruiranje matematike Škofja Loka je namenjeno tudi tistim z boljšim znanjem, ki si želijo reševati naloge na višjem nivoju.

Inštruiranje matematike Škofja Loka - z našo pomočjo bodo priprave na maturo manj stresne

Inštruiranje matematike Škofja Loka nudimo učencem, ki se pripravljajo na redna preverjanja znanja, maturo ali popravne izpite. 

Z dolgoletnimi inštrukcijami smo si pridobili bogate izkušnje in tako lahko resnično oblikujemo najboljše učne ure za vsakega posebej. Inštruiranje matematike Škofja Loka tako ni stresno, pač pa za posamaznika učinkovito. 

Ponosni smo na to, da je z leti delovanja naša storitev inštruiranje matematike Škofja Loka, pridobila odlične reference in številna priporočila učencev, ki nas radi pohvalijo kot kakovostne, potrpežljive in zavzete inštruktorje. 

instruiranje-matematike-skofja-loka

Zakaj se odločiti za inštruiranje matematike Škofja Loka pri nas?

Z našo pomočjo, boste snov obvladali v najkrajšem možnem času. 

Inštruiranje matematike Škofja Loka je z nami povsem preprosto, saj smo izredno prilagodljivi glede terminov, na voljo smo vam v popoldanskem in dopoldanskem času ter pridemo na dom oziroma želeno lokacijo.  Poleg tega imamo pripravljen odličen cenik za inštruiranje matematike Škofja Loka in v okolici.

Če torej iščete kvalitetno inštruiranje matematike Škofja Loka, ki bo vaše znanje dvignilo na višji nivo, se obrnite na nas. S ponosom povemo, da so maturantje in ostali, ki so inštruiranje matematike Škofja Loka pravočasno poiskali, opravili svoje obveznosti s pričakovanimi rezultati ali bolje. 

instruiranje-matematike-skofja-loka_20

Komu je namenjeno inštruiranje matematike Škofja Loka?

Inštruiranje matematike Škofja Loka je namenjeno različnim generacijam z različnim predznanjem.

Na nas se največkrat obračajo srednješolci, ki imajo težave pri matematiki ali fiziki, inštruiranje matematike Škofja Loka pa nudimo tudi osnovnošolcem in po potrebi starejšim.

Vsekakor ne odlašajte, če potrebujete pomoč pri učenju. Inštruiranje matematike Škofja Loka je storitev, ki jo izvajamo zato, da vam pomagamo. Zavedamo se, da nekaterih matematičnih problemov ne morete oziroma ne znate rešiti sami, s pomočjo sovrstnikov ali v šoli, zato je inštruiranje matematike Škofja Loka tisto, ki vam bo pomagalo, da sami najdete pravilno rešitev. 

instruiranje-matematike-skofja-loka_18

Za inštruiranje matematike Škofja Loka se obrnite na nas, saj vam bomo znali najbolje in najhitreje pomagati!

Imamo odlične reference, znanje, strokoven in profesionalen odnos, ki temelji na medsebojnem razumevanju z našimi strankami.

Inštruiranje matematike Škofja Loka izvajamo tako, da  poskrbimo, da za vas učenje ne bo pretirano stresno in da boste verjeli v svoje znanje ter dosegli rezultate, ki si jih želite.  

Inštruiranje matematike Škofja Loka poteka po predhodnem dogovoru po telefonu ali e-pošti. 

Do odličnih ocen vam z veseljem pomagamo mi. Če potrebujete inštruiranje matematike Škofja Loka nas kontaktirajte.


Galerija


Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

Inštrukcije matematika

Moja hči rabi pomoč pri matematiki osnovno šola. Prosila bi če se da dobiti kakšno punco,da bi ji razložila en del snovi za 5 razred.Hvala in lp


Popravni matematika 1. Letnik

Pozdravljeni, Za hcerko iscem instruktorja matematike, ki bi ji pomagal da se pripravi na popravni izpit - 1. Letnik BIC Veterinsrska srednja, Lj. Rabili bi po 15.6.2021 (zdajle napore vlaga se v odprte zadeve pri drugih predmetih). Smo iz Podlubnika. Bi bili morda prosti? Vnaprej hvala za vas odgovor, Barbara


inštrukcije matematike

Pozdravljeni! Zase bi potrebovala inštrukcije iz matematike. Zaključujem program logistike na šoli B&B, vendar se mi je zataknilo pri matematiki. Sem iz okolice Šk.Loke. Hvala:-)


Inštrukcije matematike in fizike

Pozdravljeni, za hčerko, gimnazijko 1. letnika, bi potrebovali inštrukcije matemnatike in fizike. Lokacija: Škofja Loka Lep pozdrav, Robert


Inštrukcije za fiziko

Pozdravljeni Moja hči je v 9. razredu OŠ in bi potrebovala inštrukcije iz fizike, saj ima težave pri razumevanju učne snovi. Zanima me ali pri vas opravljate inštrukcije iz fizike? Zanima me tudi cena. Smo iz Sovodnja vendar nam ni problema priti v Škofjo Loko. Lep pozdrav Tina


instrukcije za 6 raz. oš.sole

smo iz frankovega naselja sin pise test iz matematike v ponedeljek pa me zanima ali so mozne instrukcije. lp


Inštrukcije

Zdravo Greta, oba predmeta inštruiram. Cena za 60 minut je 13 EUR. Tudi sma sem iz Trate. Najraje pridem inštruirat k vam domov. LP, Toni


Inštrukcije iz matematike in fizike

Pozdravljeni, moja hči, 9. razred OŠ, bi potrebovala inštrukcije iz matematike in fizike, saj ima težave pri razumevanju tekoče učne snovi. Ali pri vas opravljate inštrukcije iz obeh predmetov? Zanima me tudi cena. Sem iz Trate. Lep pozdrav Greta

Odgovor - INŠTRUIRANJE, ANTON ČOTAR S.P.

Zdravo Greta. Inštruiram matematiko, fiziko, več vrst mehanik (predvsem za strojnike) ter statistiko. Moja ura je 60 minut. Cena ene ure je za osnovne šole 13 EUR, za srednje šole 15 EUR, za visoke šole 17 EUR. Imam ogromno izkušenj z inštruiranjem. Šest let sem učil fiziko na Fakulteti za gradbeništvo v Ljubljani. Sem iz Trate, blok 71. Najraje pridem kar na vaš dom. LP, Toni Moj telefon 040226489.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete.

Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Ocenite podjetje in napišite svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:
Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Podobna podjetja

KOLBL PLAST d.o.o.

Ugodni plastični izdelki Prekmurje

Prežihova ulica 4, 9000 Murska Sobota

LEPOTNI LB STUDIO, LAURA BANKO S.P.

Japonska metoda vrisovanja obrvi Štajerska

Savinjska cesta 25, 3310 Žalec

PREVOZNIŠTVO PETER CEBIN S.P.

Prevozi blaga s kamionom Ribnica

Otavice 6, 1310 Ribnica

ADACTA PLUS, GEODEZIJA, URBANIZEM, D.O.O.

Ugodne geodetske storitve v Sloveniji

Hafnerjevo naselje 90, 4220 Škofja Loka

ZDRAVSTVENI DOM DR. JANEZA ORAŽMA RIBNICA

ZDRAVSTVENI DOM RIBNICA

Majnikova ulica 1, 1310 Ribnica