Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

GUMMI MIRAL D.O.O. Gumarska tehnologija in gumarski izdelki Maribor, Štajerska, Slovenija

0 / 0 ocen Oceni

Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Limbuška cesta 2, 2341, Limbuš Navigiraj

Ponudba in storitve

Gumarska tehnologija in gumarski izdelki Maribor, Štajerska, Slovenija

Gumarska tehnologija in gumarski izdelki Slovenija |

GUMMI MIRAL d.o.o. iz Maribora, Štajerske je uspešno slovensko podjetje dejavno na področju gumarske tehnologije in gumarskih izdelkov.

Pohvalimo se lahko z več kot 50 letno tradicijo, kar pomeni več kot 50 let dobrega dela, več kot 50 let zaupanja naših strank. 

Iz malega, družinskega podjetja, ki je svoje korenine pognalo v 60ih letih prejšnjega stoletja smo zrasli v velikega konkurenta v gumarski industriji.

Sprva smo se bolj posvečali popravljanju kovinskih strojev, nato pa smo v 90ih letih v proizvodnji proces dodali še gumarsko tehnologijo in gumarske izdelke. Danes smo v Mariboru, na Štajerskem, celotni Sloveniji in tudi izven meja naše dežele odmevno in prepoznavno ime. 


Gumarska tehnologija in gumarski izdelki Maribor, Štajerska, Slovenija

Nenehno vlagamo v razvoj, strokovnost zaposlenih, orodja in kvaliteto, saj nam to omogoča obdržati se na tržišču. Videno v tujini in doma s pridom vpeljujemo v svoje delovanje gumarske tehnologije in gumarske izdelke, kar lahko potrdi veliko naših poslovnih partnerjev tako iz Maribora, Štajerske in Slovenije. 

Proizvodnja v naši gumarski industriji se vrši s pomočjo s pomočjo sodobnih visoko tehnoloških strojev, dobre ekipe zaposlenih, ki obvladajo svoje delo, ter preverjenih, kvalitetnih surovin. 

Vrhunska gumarska tehnologija in gumarski izdelki iz Slovenije 

Strojni park vedno znova posodabljamo ter poskrbimo za izobraževanje kadra. Kvaliteto gumarske tehnologije in gumarskih izdelkov pa zagotavljajo tudi certifikati TÜV AUSTRIA EN ISO 9001:2015 ter certifikat TÜV AUSTRIA EN ISO 14001:2015.

Sedež podjetja in proizvodnjo imamo v Mariboru zaposlujemo pa ljudi s celotne Štajerske in drugih koncev Slovenije. 

Vsakemu naročniku se maksimalno posvetimo in poiščemo zanj najboljšo opcijo. Ne verjamete? Navežite z nami stik in nas spoznajte ali prelistajte po našem katalogu produktov. 

Zavedamo se, da moramo biti vedno korak pred konkurenco, če se želimo obdržati na tržišču kot sinonim za najboljšo gumarsko tehnologija in gumarske izdelki. Tehnologija, zaposleni in naš način dela nam to omogočajo. 

Zaradi let predanosti svojemu delu, strankam in zaposlenim, brez katerih nas ne bi bilo, smo postali tudi cilj mnogih iskalcev zaposlitev. 

Najboljša slovenska gumarska tehnologija in izdelki iz gume 

Ko boste iskali podjetje, vodilno na področju gumarske industrije in gumarskih izdelkov, vas bo pot, ne glede na to s katerega konca Slovenije ste, vodila k nam! To garantiramo tudi vam!

Če bi želeli izvedeti več o gumarski tehnologiji in gumarskih izdelkih v Sloveniji oziroma našem podjetju, smo dosegljivi preko zgoraj navedenih kontaktov. 

Sestavili vam bomo ponudbo, ki jo boste težko zavrnili. Vabljeni, da stopite z nami v stik!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje