Dodaj svoje podjetje
SGI STORITVE, GRADBENIŠTVO IN PROJEKTNO SVETOVANJE, D.O.O.

SGI STORITVE, GRADBENIŠTVO IN PROJEKTNO SVETOVANJE, D.O.O.


Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana
V podjetju SGI storitve d.o.o. sanacije, gradnja in inženiring se zavedamo, da je najpomembnejša odločitev v življenju gradnja in prodaja hiše. Hišo gradimo običajno enkrat v življenju, zato je izredno pomembno, da se gradnja hiše odvija po vnaprej določenem planu in po dogovorjenih načrtih.
 
Dobro premišljena gradnja nepremičnine skrajša rok gradnje in jo v bistvu poceni. Smo pa v podjetju SGI storitve d.o.o usposobljeni, da vam naredimo določene manjše popravke pri gradnji nepremičnine, saj se zavedamo, da  je gradnja nepremičnine živa stvar. Velikokrat se zgodi, da pride do sprememb želja in zahtev.

Razlogi za spremembo načrta gradnje hiše so različni, mi pa smo tisti, ki vam bomo strokovno svetovali, ali je popravek smiseln, ali bo podražil gradnjo in najpomembnejše, ali je vaša sprememba gradnje sploh dovoljena.

Pri gradnji nepremičnine je dobro vedeti, da mora vedno obstajati nadzor pri gradnji nepremičnine. Gre za preprosto dejstvo, da včasih pogoji niso idealni in da občasno prihaja do napak pri gradnji hiše. Sama taka gradnja objekta je potem tudi cenejša za vaš žep, saj vam prihrani marsikatero skrb in strošek odprave napak pri gradnji hiše oz. nepremičnine. Mi se nadzora nad gradnjo ne bojimo, pozdravljamo ga.

Zavedati se namreč  morate, da obstaja možnost, da boste nekoč v prihodnosti nepremičnino tudi prodali. Ker veste, da ste imeli ob gradnji hiše dobro in zanesljivo gradbeno podjetje in pravi nadzor nad gradnjo, boste svojo nepremičnino lahko prodali hitro in veliko bolje.

Hiše vam zgradimo, tudi v Ljubljani in okolici, v najkrajšem možnem roku, ki je sicer odvisen od večih dejavnikov, ki vplivajo na hitrost gradnje hiše.

S kakovostno gradnjo in tudi s prodajo hiš v Ljubljani in okolici se lahko prilagodimo vsem vašim potrebam in zahtevam, saj vam ob nakupu oz. prodaji hiše lahko naredimo želene manjše popravke.

Vaša pričakovanja za gradnjo in prodajo hiše smo vam pripravljeni prisluhniti in vam svetovati po najboljših močeh.
Dodatno izvajamo sanacije na objektih, rekonstrukcije stanovanj, prodajamo pa tudi že gotove hiše, prodajamo parcele za različne namene.

Ponudbo prodaje hiš in drugih nepremičnin po Ljubljani in okolici si lahko ogledate na naši spletni strani podjetja. 
Za vse informacije o gradnji in prodaji hiš v Ljubljani pa nas pokličite.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si