Dodaj svoje podjetje
SPACECUT FRIZERSKI SALON, ALMA BORIĆ S.P. se nahaja v Kranju.

Sledimo modnim smernicam tako da vedno tudi dopolnjujemo našo ponudbo. Naš cilj je zadovoljiti vse želje naših strank in jim pomagati tudi pri svetovanju.

Za vse frizure- tako svečane pričeske kot so npr. poročne, maturantske,... kot vse ostale, se trudimo tudi izven delovnega časa po dogovoru.

Če si želite spremembe ali samo standardne storitve, smo pravi naslov za vas, saj vas uredimo tako da boste zadovoljni odšli od nas z urejeno frizuro in tudi make upom.

Naše storitve so:
- modno in standardno frizerstvo
- nega las in lasišča
- kerotinska nega las
- moško,žensko,otroško striženje in friziranje
- fen frizure
- barvanje las, pramena
- podaljševanje las
- ravnanje las
- kodranje las, trajna
- spletanje kit in kitk
- svečane pričeske
- poročne, maturantske, slavnostne.

Kozmetične storitve:
- make up (ličenje)
- japonsko vrisovanje obrvi
- podaljševanje trepalnic

Obiščite nas in radi se vam posvetimo in uresničimo vaše želje.Obiščite  tudi našo facebook stran in si oglejte še kaj več o naši ponudbi.

Delovni čas:
PONEDELJEK: 8h - 20h
TOREK: 8h - 20h
SREDA: 8h - 20h
ČETRTEK: 8h - 20h
PETEK: 8h - 20h
SOBOTA: 8h - 16h (po dogovoru tudi dlje)

Frizerski salon Kranj SPACECUT vas pričakuje.

 • pon

  08.00 - 20.00

 • tor

  08.00 - 20.00

 • sre

  08.00 - 20.00

 • čet

  08.00 - 20.00

 • pet

  08.00 - 20.00

 • sob

  08.00 - 16.00 (po dogovoru dlje)

 • ned

  -

Podaljševanje las

Pozdravljeni, predstaviti vam želim svoj lifestyle blog o inetrierju, kozmetiki, modi, zdravju, zdravi prehrani in o ostalih temah, povezanih s sodobnim življenjskim slogom: http://www.isabellastyle.si Spletna stran mojega bloga in Facebook stran beležita visok obisk, kar dokazuje, da so tako bralci kot tudi predstavljena podjetja uspešno vključeni v zgodbo bloga. Ker cenim unikatnost in vaše delo, vas vabim k sodelovanju. Delam na način, da mi pošljete artikel oz. izdelek, ki ga želite izpostaviti, jaz ga preizkusim, fotografiram in objavim na svojem blogu v obliki kratke objave, recenzije ali članka z fotografijami vašega dela. Prav tako objava sledi na Facebooku in Instagramu. Predstavitev je trajna. Prav tako objavim na Instagram story, kjer ima okrog 5000 sledilcev in objavo pridno gledajo. Predlagam vam kompenzacijo, ki bi vam prinesla dolgoročen uspeh, kajti predstavitev skozi kakovostno vsebino in uporabniško izkušnjo je najbolj učinkovita promocija. Torej, le-ta prinaša večje zaupanje ljudi v vaš produkt, storitev in nenazadnje blagovno znamko, ki jih predstavi in priporoča uspešna blogerka z več kot 9.000 bralci. Za seboj imam tudi profesionalno marketinško ekipo, ki skrbi za moj blog in vidnost v spletnih iskalnikih. Naj poudarim, da je moj blog vrhunsko zasnovan in tudi dobro viden v spletnih iskalnikih. Poleg tega bi omenila, da vsaka tovrstna predstavitev na internetu pozitivno vpliva na uvrstitev vaše spletne strani v Google-u. Gre za dolgoročno promocijo, ki bo ves čas prisotna na blogu, ki sosledno prinaša dolgoročen uspeh. Gre za vašo dobro priložnost, da z minimalnim vložkom dosežete maksimalne učinke z oglaševanjem vašega podjetja brez finančne investicije. Torej, gre za praktično brezplačno, sodobno in nekoliko drugačno obliko oglaševanja vašega podjetja, skozi izkušnjo uporabnika in vsebinski digitalni marketing. Trenutno imam največ bralcev na blogu iz Slovenije in Hrvaške. Naj omenim, da so moji sponzorji priznana domača in tuja podjetja kot so Shopbop, Menbur, Kerastasse, Loreal, Collistar, Nivea, Lisca, Kalček, Salma.si, Mestna optika Ljubljana, Galerija grad, itd. Sem tudi ambasadorka TRUDI kozmetike. Veselilo bi me, Lep in uspešen dan vam želim! Isabellastylefashion E: isabellastylefashion@gmail.com W: http://www.isabellastyle.si INSTAGRAM: Isabellastylefashion


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si