Dodaj svoje podjetje
SYMPHONY INTERNATIONAL D.O.O.

SYMPHONY INTERNATIONAL D.O.O.


SYMPHONY INTERNATIONAL D.O.O.
5 (1)
Britof 39, 4000 Kranj

Flavta YFL 272 Osrednja Slovenija  |

SYMPHONY INTERNATIONAL D.O.O. smo glasbena trgovina z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in bogatim prodajnim programom, ki ga odlikujejo konkurenčne cene in visoka kakovost izdelkov. 

Če iščete najboljšo ponudbo glasbil v Osrednji Sloveniji, smo zanesljivo pravi naslov, poleg tega pa smo vam s širokim izborom inštrumentov in glasbenih pripomočkov na voljo tudi preko spletne trgovine. 

Flavta-YFL-272_osrednja-slovenija_1

Flavta YFL-272 Osrednja Slovenija

Najnovejše v naši ponudbi je prečna flavta YFL-272, Osrednja Slovenija. Gre za nov izboljšan model proizvajalca Yamaha, ki ima boljši ergonomski mehanizem in novo, svetlejše srebrenje. 

Flavata YFL-272, Osrednja Slovenija je model C flavte, ki se ponaša z visoko kakovostjo in preciznostjo pri izdelavi. Izdelanega je iz obstojnega srebrnega niklja in ima privlačen srebrn finiš, tako da je glasbilo ne le izjemno kakovostno, pač pa izpopolnjeno tudi na področju videza. Flavata YFL-272, Osrednja Slovenija je inštrument, ki ga odlikujeta odlična odzivnost in izredno natančna intonacija, zato ga je veselje igrati in poslušati. 

Če vas zanima zaloga, cena oziroma imate druga vprašanja glede našega najnovejšega modela prečne flavte YFL-272, nas obiščite v Kranju ali v spletni trgovini. Z veseljem vam bomo pomagali. 

Flavta-YFL-272_osrednja-slovenija_2

Poleg tega, da je v naši ponudbi na voljo prečna flavta YFL-272, Osrednja Slovenija vam lahko dobavimo tudi model Yamaha YFL – 272 SL

Kakšna je prečna flavta YFL-272 SL?

Flavta YFL-272 SL je prečna flavta z odprtimi zaklopkami in zamaknjenim G mehanizmom. Flavta ima tudi E mehanizem. Glava, trup in mehanizem so posrebreni. V kompletu s flavto dobite tudi posrebren ustnik in kovček.Če je flavta YFL-272 SL na zalogi, preverite v naši trgovini ali na naši spletni strani. V kolikor trenutno ni na voljo, jo bomo dobavili v najkrajšem možnem času. 

Za vsa ostala vprašanja, ki jih odpira prečna flavta Flavta YFL-272, Osrednja Slovenija smo vam na voljo tudi po telefonu ali e-pošti: info@symphony.si. Z veseljem vam odgovorimo in s strokovnimi ter prijaznimi nasveti pomagamo pri izbiri. 

 • pon

  10.00 - 18.00

 • tor

  10.00 - 18.00

 • sre

  10.00 - 18.00

 • čet

  10.00 - 18.00

 • pet

  10.00 - 18.00

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Flavta

V Simphony international so zelo prijazni in strokovni. Na zalogi imajo odlične flavte, ne samo YFL-272 in jih z veseljem priporočam vsem glasbenikom, ki potrebujejo kakršno koli pomoč pri nakupu.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si