Dodaj svoje podjetje
Elektrifikacija kolesa Slovenija

Roll-eX, električna konverzija koles, d.o.o.


Fabianijeva ulica 15, 1000 Ljubljana

Elektrifikacija kolesa Slovenija |

Podjetje ROLL-EX, ELEKTRIČNA KONVERZIJA KOLES, D.O.O. nismo edino, ki se je lotilo razvoja elektrifikacije koles v Sloveniji, zagotovo pa smo edino, ki je razvilo inovativno, sodobno rešitev, s katero nameravamo spremeniti filozofijo vsakodnevnega kolesarjenja. 

ROLL-EX je pripomoček za elektrifikacijo kolesa oziroma konverzijo vašega navadnega kolesa v električno kolo. Enostavna namestitev snemljivega motorja omogoča, da je elektrifikacija kolesa izjemno hitra, uporabna in tudi ugodna. 

Se spomnite Soll-eX - Brgitte Bardot kolesa? Kolesa z motorjem in električna kolesa že dolgo obstajajo, a so običajno draga, nevšečnosti pa uporabniku prinese tudi shranjevanje, dež in podobno. Elektrifikacija kolesa Slovenija, ki smo jo razvili mi, pa je popolna novost, ki podira vse pomisleke o uporabi električnih koles. 

elektrifikacija-kolesa-slovenija_2

Elektrifikacija kolesa Slovenija

ROLL-EX je lahek, z enim polnjenem omogoča do 40 kilometrov mestne vožnje, polnite le njegove baterije in je relativno ugoden, saj ga lahko uporabljamo na več kolesih. 

Želimo si, da bi našo rešitev za elektrifikacija kolesa Slovenija in tujina čim prej prepoznali kot najboljšo, ker to dejansko je.

V prihodnosti je cilj vzpostaviti ROLL-EX centre, da bo elektrifikacija kolesa Slovenija dostopna vsem in sodelovati z gostinskimi, turističnimi obrati ter podobnimi podjetji ter inovacijo vpeljati v vsakdan kolesarjev in uspešno odgovoriti na vprašanje, kako nadomestiti avtomobile. 

Vas zanima, ali se elektrifikacija kolesa Slovenija že uporablja? Seveda, nad inovacijo so navdušeni zaposleni podjetji Adriatica Slovenica in Gen-i, kmalu pa nameravamo ponudbo dopolniti tudi z opremo za zimsko vožnjo, solarnimi paneli za polnjenje mobilnikov in razvijati praktične, sodobne rešitve za vse!

Vemo, da smo na pravi poti, ker o nas že govorijo tudi mediji. Več lahko preberete tu ali tu. Za vsa dodatna vprašanja, če vas elektrifikacija kolesa Slovenija podrobneje zanima, pa nas pokličite!. Veselimo se sodelovanja z vami!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si