Dodaj svoje podjetje
Bogate izkušnje pri reševanju zahtevnih problemov s področja elektroagregatov in UPS sistemov.Podjetje Matisa MM je ustanovil Marjan Matičevič, leta 1990. Za ta korak se je odločil zaradi novo nastalih priložnosti in bogatih izkušenj s področja proizvodnje elektroagregatov v podjetju Rade Končar.

Trenutno je v podjetju zaposlenih 22 ljudi, vendar zaradi nenehne rasti in razvoja število zaposlenih hitro narašča. Z letom 2007 smo se preselili v nove proizvodne prostore v Šentjerneju, ki so nam zelo olajšali delo in nadaljnji razvoj podjetja.

Kaj delamo? Naša osnovna dejavnost je tehnološki razvoj, proizvodnja, trženje in servisiranje sistemov in naprav za napajanje z električno energijo (elektro agregati, ups sistemi), prevozništvo in trgovino. Poleg vsega tega pa se ukvarjamo tudi z izposojo elektroagregatov, montažo na samem objektu, izdelavo projektne dokumentacije, po prodajnimi uslugami in nudimo vso tehnično pomoč in podporo. Pomožne dejavnosti našega podjetja:- Demontaža starih in montaža novih elektroagregatov - Transport vseh vrst blaga - Redna servisiranja in popravila vseh vrst elektroagregatov - Prašno barvanje - Izposoja elektroagregatov - Izdelava projektne dokumentacije- Prodaja in servisiranje UPS sistemov- Ponudba elektroagregatov in UPS sistemov, kjer svojim kupcem zagotavljamo, da za zvoj denar dobijo največ. Naš prodajni asortiman obsega elektroagregate, lastne proizvodnje, moči od 4,3 do 2000 kVA in UPS sisteme, proizvajalca AROS, moči od 0,35 do 800 kVA.

Pri tem za vse naše izdelke zagotavljamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Zakaj zahtevni kupci že vrsto let zaupajo Matisi? - Lastna proizvodnja in visok nivo kakovosti ob ugodnih cenah. - Kratki dobavni roki (namesto 90 do 120 dni le 40 do 60 dni) - Hiter servis v Sloveniji in druge prodajne usluge (24 urna podpora). - Ostale prednosti sodelovanja z nami.

Z letom 2007 smo se preselili v nove proizvodne prostore v Šentjerneju, ki so nam zelo olajšali delo in nadaljnji razvoj podjetja.
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si