Dodaj svoje podjetje

Ekspandirana pluta v Sloveniji |

Družinsko podjetje JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in nadaljuje tradicijo mizarske obrti, ki se na tej lokaciji neprekinjeno opravlja že od leta 1964.

Smo prava izbira za vas, če vas zanima, kje je na voljo ugodna in kvalitetna ekspandirana izolacijska pluta v Sloveniji, kot tudi če iščete druge kakovostne in po ceni dostopne izdelke in storitve, kot so: 

 • TALNE OBLOGE
 • TALNE LETVE
 • STENSKE OBLOGE Z ZAKLJUČKI
 • LETVE ZA STENE, OKNA IN VRATA
 • HOBI PROGRAM
 • PRITRDILNI MATERIALI
 • NARAVNI IZDELKI ZA ZAŠČITO LESA

ekspanidrana-pluta-v-sloveniji_1

Ekspanidrana izolacijska pluta v Sloveniji 

Z ljubeznijo do lesa, bogato tradicijo, ki ju združujemo s sodobnimi znanji oziroma tehnologijo, se trudimo tudi najzahtevnejšim kupcem ponuditi kar iščejo.

Vsakemu naročilo se individualno posvetimo in s stranko skupaj najdemo rešitev, ki je zanjo najboljša, tako časovno, finančno kot estetsko. 

ekspandirana-izolacijska-pluta-v-sloveniji_4

Ekspandirana izolacijska pluta se uporablja v trajnostni EKO gradnji kot toplotna izolacija streh, zunanjih sten, ravnih streh, teras in tlakov. Odlična je kot medetažna izolacija udarnega zvoka, zvočna izolacija, je 100% naravna izbira, njena življenjska doba nima omejitev, dokazano ohranja nespremenjene tehnične karakteristike preko 50 let, po uporabi se jo lahko v celoti reciklira, ob izpostavljenosti ognju ne oddaja strupenih plinov, obstojna je pri velikih temperaturnih razlikah.

Standardne plošče so velike50x100cm, debeline od 1 do 30cm.

ekspanidrana-pluta-v-sloveniji_3ekspanidrana-pluta-v-sloveniji_4

Ekspandirana pluta v Sloveniji vam je na voljo v našem podjetju JERMOL D.O.O., prav tako pa tudi: 

Leseni stopniščni ročaji v Sloveniji  so izdelani iz kvalitetnega masivnega lesa. Izdelujemo različne izdelke za opremo doma. Večino izdelkov iz rednega programa imamo na zalogi, za ostale pa nas pokličite, saj se prilagodimo tudi posebnim potrebam kupcev.

Lesene stopniščne ročaje izdelujemo v različnih oblikah, najbolj smo prepoznavni po okroglih ročajih premera 45 in 50 mm. Ročaji so zelo kvalitetno brušeni in pripravljeni za končno obdelavo. Leseni stopniščni ročaji ter stenske nosilce izdelamo v različnih oblikah in z različno površinsko obdelavo, kot so npr. inox, medenina, krom ter bela, siva, rjava in črna barva. Za ogled ponudbe stopniščnih ročajev si oglejte našo spletno stran.

Lakirane stenske obloge iz masivnega lesa skandinavske smreke in bora nudimo v desetih različnih dolžinah od 2,10m do 4,20m. Za njihovo montažo uporabljamo kovinske sponke, žebljičke ter nosilne letve.

Zaključke stenskih oblog izdelujemo iz skandinavske smreke in bora v večih dimenzijah - lakirane ali surove. Imamo tudi primerno letev za pokrivanje iztegnjenega kota v mansardah.

Stenske letve so površinsko obdelane v različnih barvah, po obliki pa so ravne, kotne ali vogalne. Običajno se uporabljajo pri zidnih tapetah in pluti, lahko pa iz njih izdelamo okvirje za manjše slike, čipke, fotografije, z njimi lahko okrasimo gladka vratna krila ali pohištvo. Pritrjuje se jih z jeklenimi iglicami.

Talne letve zaključujejo talne obloge (parket in kmečke pode, laminate, keramične ploščice). Izdelujemo jih iz masivnega lesa v različnih dimenzijah, višine od 4 do 10cm. Površinsko so obdelane z lakiranjem ali luženjem, lahko pa nabavite surove in jih sami naoljite z dodatki naravnih pigmentov. Imamo tudi bogato izbiro letev, oplaščenih z naravnimi furnirji.

V skupini imenovani HOBI PROGRAM so skobljane letve pravokotne, okrogle ali trikotne oblike. Najmanjši preseki so primerni za modelarje, večji pa za domače mojstre ali gradbenike. Uporabite jih lahko kot nosilne letve za stenske obloge, spuščene stropove, elemente regalov, itd. Trikotne uporabite pri opaženju balkonov ali zidov. Izdelujemo tudi zasteklitvene letvice za pohištvo dimenzije 5,5 x 5,5mm.

Kot dopolnilno ponudbo imamo poleg kovinskih sponk za montažo oblog tudi jeklene iglice za montažo letvic na steno, pribijače, profilne šablone. Za zaščito notranjega in zunanjega lesa imamo naravna olja, voske, redčila ter naravne zemeljske in mineralne pigmente.

Profilna šablona omogoča prenašanje raznih zahtevnih profilov z milimetrsko natančnostjo. Uporabljajo jih tudi arheologi in monterji talnih in stenskih oblog - edini v Sloveniji nudimo zelo kvaliteten proizvod z jeklenimi iglicami. Osnovna dolžina je 14cm, imamo pa  tudi dolžine 40 in 100cm. Če jih sestavite, lahko prenesete profile vse do dolžine 2m.

Delovni čas:

 • ponedeljek - petek: 08.00 do 17.30
 • sobota: 08.00 do 12.00 (po dogovoru)
 • nedelja in prazniki: zaprto   
Za več informacij glede naše ponudbe za ekspandirana pluta v Sloveniji nas kontaktirajte. Z veseljem sodelujemo z vami!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si