Dodaj svoje podjetje
Družinska fotografija Ptuj

Fotografske storitve, Klavdija Vnuk s.p.


Dornava 141, 2252 Dornava

Družinska fotografija Ptuj |

V podjetju Fotografske storitve, Klavdija Vnuk s.p. smo vam na voljo, če vas zanima družinska fotografija, Ptuj z okolico pa nas dobro pozna tudi po ponudbi poročne fotografije, tematske fotografije in podobno. 

druzinska-fotografija-ptuj_2

Družinska fotografija Ptuj 

Fotografsko delo radi opravljamo z veliko mero kreativnosti in pozornosti za detajle. Seveda vedno prisluhnemo individualnim željam naših strank in jih v največji možni meri upoštevamo. Med fotografiranjem, ne glede na to ali je poročna, družinska fotografija, vam pomagamo, da se sprostite in svetujemo, kako nam pozirati, da so fotografije popolne. 

Na voljo vam je najboljša ponudba, če vas zanima družinska fotografija Ptuj.

Imamo ugodne cene, poleg tega pa bogate izkušnje. Delamo s profesionalno fotografsko opremo, kar je najpomembnejše pa je, da smo prijazni, potrpežljivi, prilagodljivi in znamo delati tako z otroci kakor odraslimi. Pri nas poskrbimo, da je družinsko fotografiranje zabavno, izdelki pa profesionalni in jih boste z veseljem pokazali. 

Vse dodatne informacije vezane na družinska fotografija Ptuj, vam posredujemo ob vašem povpraševanju. Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem bomo sodelovali z vami! 

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si