Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

FRANC GORZA - SOBODAJALEC Dom Jurček

0 / 0 ocen Oceni
Dom Jurček | Če se nahajate na Goričkem oziroma v Pomurju in potrebujete namestitev je, Počitniški dom Jurček sobodajalca Franca Gorze odlična izbira. Počitniški dom se nahaja v Čepincih na Goričke...... Preberi celoten opis
  • Dom Jurček
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Čepinci 116, 9240, Ljutomer Navigiraj

Ponudba in storitve

Kategorije ponudnika

Dom Jurček

Dom Jurček | 

Če se nahajate na Goričkem oziroma v Pomurju in potrebujete namestitev je, Počitniški dom Jurček sobodajalca Franca Gorze odlična izbira. Počitniški dom se nahaja v Čepincih na Goričkem in to na kar 1 ha. veliki posesti, ki vključuje dva manjša ribnika, garažo za dva osebna avtomobila, gugalnico, vrtni kamin in  zunanjo vročo leseno kopalno kad z ležalniki.

V počitniškem domu Jurček gostom nudimo 8 ležišč v dveh spalnicah z balkoni, dve kopalnici, dnevni prostor s kaminom in kuhinjo. Ob toplejših dneh bo prav prišla tudi velika terasa. 


Počitniški dom Čepinci

Na naši posesti raste tudi veliko izumirajočih vrst rastlin, kot so šmarnica, solzice, narcise, ter stare vrste jablan, sliv, hrušk, orehov, češenj, lipe, gozdne jagode, gozdne borovnice, bezeg, kostanj. Na voljo imamo tudi svoj izvir vode, na posestvu pa nikoli nismo uporabljali pesticidnih sredstev.

Če si torej želite namestitve v manjšem objektu, kjer pa nudimo bogato ponudbo in upoštevamo vse higienske ukrepe, je Počitniški dom Jurček v Čepincih odlična odločitev. Pokličite nas in pripravili vam bomo konkurenčno ponudbo, otrokom do 6. leta pa brezplačno bivaje pri nas.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje