Dodaj svoje podjetje

Dobro popravilo kmetijske mehanizacije Pomurje |

Za hitro, ugodno in dobro popravilo kmetijske mehanizacije se v Pomurju obrnite na naše podjetje ANTON LUKNJAR S.P.

Že 15 let nudimo vzdrževanje in servis traktorjev, traktorski priključkov, hidravlike in ostale kmetijske mehanizacije, ker znamo prisluhniti potrebam svojih strank pa uspešno vodimo tudi podjetje LUKNJAR D.O.O. katerega glavna dejavnost je prodaja kmetijske mehanizacije, strojev, priključkov in opreme. 

Tako smo na enem mestu poskrbeli, da kmetovalci dobijo vse kar potrebujejo za varno in učinkovito delo. 

dobro-popravilo-kmetijske-mehanizacije-pomurje_1

Dobro popravilo kmetijske mehanizacije Pomurje 

Specializirani smo za traktorje Deutz in SAME, popravimo pa seveda vsak traktor in traktorski priključek na naših tleh. Za celovito ponudbo popravljamo tudi hidravliko, za boljše delovanje vaše opreme pa tudi sami izdelujemo hidravlične cevi in druge pripomočke.

Imamo mnogo zadovoljnih strank, katerim smo že zagotovili dobro popravilo kmetijske mehanizacije in tudi vam bomo z veseljem pomagali, če nas potrebujete. 

V nas boste našli zanesljivega, cenovno dosegljiva in prijaznega ponudnika storitev. Če kupujete nov stroj ali je potrebno dobro popravilo kmetijske mehanizacije Pomurje, nas kontaktirajte.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Težave z hidravliko na MF30

Spoštovani! Imam težave z hidravliko na MF 30 (starejši vendar obnovljeni). S traktorja sem snel hidravliko in jo dal obnoviti vendar ko sem hidravliko zmontiral na traktor in nalil olje in ko sem zagnal traktor hidravlika takoj ob štartu do konca dvigne in ves čas je do konca dvignjena neglede na to kam nastavim ročico s katero naj bi nastavljal dvigovanje in spuščanje. Ponovno sem snel in vse preveril vendar se mi na pogled zdi vse vredu. Verjetno sem kaj spregledal. Ali mi lahko svetujete kaj je lahko narobe ali, če je možen dogovor, da pride vaš serviser pogledat v čem je težava. Hvala za odgovor in lep pozdrav!


popravilo hidravlike ursus 335

pozdravljeni Imam problem z hidravliko na ursusu 335 ker mi kar naenkrat vec noce dvigniti ,imam pokrov demontiran vendar sam ne opazim nobene napake,prosil bi vas ce popravljate straejse traktorje da se dogovorimo za vas obisk in pregled.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si