Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Kmetija Barkola Dobra vina Dornberk

0 / 0 ocen Oceni

 • Dobra vina Dornberk
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Draga 2, 5294, Dornberk Navigiraj

Ponudba in storitve

Dobra vina Dornberk

Na Kmetiji Barkola vas pričakujemo z najboljšo ponudbo piščančjega mesa in svinjine, češenj, žita in dobrih vin. V Dornberku boljših ne boste našli!

Že dolga leta pridno obdelujemo zemljo v naši vinorodni deželi in pridelujemo prvovrstne domače pridelke. Obiščite nas in poskusite vrhunska vina na Goriškem še vi!
Dobra vina Dornberk 

Na Kmetiji Barkola naša družina živi že več kot sto let, saj je naš prednik kmetijo kupil že leta 1898 in takrat skupaj z ženo začel pridelovati dobro vino v Dornberku. Prodajal ga je v gostilni, ki sta jo imela z ženo v lasti, tako pa je naša kmetija tudi dobila svoje ime.

Naša vina so hitro zaslovela po svojem edinstvenem okusu in aromi, danes pa se že četrta generacija naše družine ukvarja z vinogradništvom. V delo vnašajo vse novosti, ki jih prinaša tehnološki napredek, a ostajajo zvesti dolgoletni tradiciji, zaradi katere nam že leta za dobra vina na Goriškem zaupa vsa regija.

Če ste tudi vi ljubitelj žlahtne kapljice ali pa se nahajate v bližini, ko raziskujete lepote Vipavske doline, se morate ustaviti na naši Kmetiji Barkola in spoznati najboljša vina iz Dornberka, ki vam jih lahko ponudimo samo pri nas. Na voljo imamo pestro izbiro belih in rdečih vin, zato bomo gotovo našli pravega tudi za vas.
Dobra vina Vipavska dolina

Danes obdelujemo kar 10 ha vinogradov, ki se ponašajo z nagibom tudi do 40 %. Naši vinogradi so sestavljeni pretežno iz belih sort (70 %), vendar smo zelo ponosni tudi na naše rdeče sorte. Naša ponudba dobrih vin v Dornberku je res velika, in sicer imamo na voljo naslednja ...

Bele sorte:

 • Chardonnay,
 • Rebula,
 • Sauvignon,
 • Sivi pinot.

Rdeče sorte:

 • Merlot,
 • Cabernet Franc,
 • Cabernet Sauvignon.

Vina najvišje kakovosti Terase izbrano:

 • Barkola Chardonnay,
 • Barkola Caberrnet Franc,
 • Barkola Merlot Superior.

Na naši kmetiji po predhodnem dogovoru organiziramo tudi degustacije za do 30 ljudi, kjer vam podrobneje predstavimo naša dobra vina iz Dornberka, ki pa so za mnoge naše goste, ki so jih že poskusili, preprosto najboljša vina v Vipavski dolini.

Naša dobra vina lahko kupite na naši kmetiji, ki se nahaja na naslovu Draga 2, Dornberk, po predhodnem dogovoru pa je mogoča tudi dostava po pošti kamorkoli po Sloveniji. Presenetite svoje najdražje ali poslovne partnerje z odličnim izborom naših vrhunskih vin iz Dornberka!

Za naročila, degustacije ali druga vprašanja glede dobrih vin iz Dornberka nas kontaktirajte. Z veseljem vas pričakujemo na naši kmetiji, da spoznate našo okusno, kakovostno in ugodno ponudbo.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje