Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

MYPAWS, Andreja Ručman Peklaj s.p. Dobra trgovina za male živali Domžale

5 / 1 ocen Oceni
Iščete zanimive igrače za vašega hišnega ljubljenčka ali pa potrebujete dodatno opremo, ki vam bo olajšala skrb za malega kosmatinca? Mi imamo rešitev! MYPAWS, dobra trgovina za male živali v Domža...... Preberi celoten opis
  • Dobra trgovina za male živali Domžale
Odprto
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Ljubljanska cesta 72, 1230, Domžale Navigiraj

Ponudba in storitve

Dobra trgovina za male živali Domžale

Iščete zanimive igrače za vašega hišnega ljubljenčka ali pa potrebujete dodatno opremo, ki vam bo olajšala skrb za malega kosmatinca? Mi imamo rešitev!

MYPAWS, dobra trgovina za male živali v Domžalah vam nudi velik izbor različnih igrač in opreme ter pripomočkov, pri nas pa boste našli tudi kvalitetno hrano in priboljške za vašega ljubljenčka.Dobra trgovina za male živali Domžale

Združuje nas ljubezen do živali, in temu primerno smo prilagodili tudi našo ponudbo. V naši dobri trgovini za male živali v Domžalah boste našli raznovrstne igrače, ki bodo doprinesle fizični pripravljenosti vašega kosmatega prijatelja, izboljšale njegovo pozornost in zdravje ter jim nudile zabavo ter dodatno gibanje.

Kot dobro trgovino za male živali pa nas ne poznajo le Domžale, pač pa nas obiskujejo tudi stranke iz bližnje okolice. Naša ponudba vsebuje tudi kvalitetno hrano za pse in mačke, tako v obliki briketov, kakor tudi mokro hrano - konzerve, paštete...Ne primanjkuje pa niti priboljškov, ki bodo navdušili vaše hišne ljubljenčke.

Zavedamo se, kako pomembno je, da se naši hišni ljubljenčki dobro prehranjujejo, zato dobra hrana za male živali, ki jo boste našli v naši trgovini, vsebuje vse potrebne vitamine in minerale za zdravje dlake, kože, zob in prebavil vašega štirinožnega prijatelja.Zakaj veljamo za dobro trgovino za male živali v Domžalah?

Ravno tako so igrače, ki jih boste našli na policah v naši dobri trgovini za male živali v Domžalah skrbno izbrane, in primerne, da vašemu ljubljenčku ne nudijo zgolj zabave, pač pa nadgradijo njihovo psihofizično pripravljenost.

Oglejte si tudi našo dodatno ponudbo in opremo ter pripomočke (posode za hrano, povodce, krtače...).

Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo in se vam posvetilo ter prisluhnilo vašim potrebam. Pomagali vam bomo pri izbiri prave hrane, igrač, in tudi ostale opreme, da boste tako vi kot tudi vaš ljubljenček zadovoljni!

Če imate še kakšna vprašanja, ali potrebujete dodatne informacije, pokličite v našo dobro trgovino za male živali v Domžalah, in z veseljem se vam bomo posvetili! Vabljeni!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

ŠG
5 / 1 ocen

Odlična trgovina za naše 🐾❤

Hvala Andreja, ket si.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje